Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Geoagiu Bai >

Sejur Hotel Germisara

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Geoagiu Bai la Hotel Germisara - 5 nopti

Hotel Germisara Hotel Germisara Hotel Germisara Hotel Germisara Hotel Germisara Hotel Germisara
Localizare: Germisara Hotel Resort & Spa este situat in statiunea balneara Geoagiu Bai.

Structura de cazare: Hotelul dispune de 144 spatii de cazare repartizate in: 91 camere duble, 45 camere matrimoniale, 6 apartamente si un apartament pentru persoane cu disabilitati.

Camerele sunt decorate cu mult gust si sunt dotate cu : baie proprie (cabina de dus – in apartamente cabina este dotata cu panou de hidromasaj), halate de baie si papuci, TV cablu, telefon si acces la internet de mare viteza. Apartamentul pentru persoanele cu dizabilati are in dotare cada.

Facilitati si servicii: 2 lifturi, safe, room service, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate zonele publice si in camere, serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj, 3 sali de conferinte (150 locuri - : proiector, retroproiector, flipchart, ecran proiectie, sistem propriu de sonorizare, posibilitate de blackout, DVD, video, laptop, produse de papetarie personalizate), salon mic dejun, estaurant, 2 baruri, terasa, spalatorie, Centru de Wellnes & Spa (tratament cu parafina, 2 bazine, 2 cabine de sauna, cabinet de masaj: medical, de relaxare si masaj reflex, sala multifunctionala, cabinet hidroterapie, cabinet inhalatii, sala electroterapie) si parcare.


OFERTA SPECIALA TRATAMENT GEOAGIU BAI GERMISARA

Servicii incluse
5 nopti cazare , intrare duminica
Demipensiune - Servicii incluse: Mic dejun si cina bufet (se intra cu cina si se iese cu mic dejun), tratament balnear 3 proceduri / zi / persoana de luni pana vineri, consult, acces piscine.

Tratament - impachetari cu parafina, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalatii - individuale si de grup - electroterapie - terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, bilant articular si muscular. Piscina exterioara cu apa termala. Acces gratuit.


Servicii neincluse
transport


Descriere / Alte informatii
POLITICI: Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata / check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera / check-out). Pentru efecturarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului specialist, insa se recomanda aducerea documentelor ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze, cat si pentru afectiunile asociate (analize, radiografii, RMN, etc.


SERVICII DE MASA: Se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem meniu fix. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
10.Apr.2024 - 19.May.2024 - 1350 RON - - Rezervare
Transport : Fara transport
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 09.04.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #