Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Mahe >

Sejur Kempinski Seychelles Resort

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sejur in Insula Mahe la Kempinski Seychelles Resort - 7 nopti

 Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort  Kempinski Seychelles Resort
Oaspeţii vor descoperi cele mai rafinate dotări în fiecare din cele 150 de camere din acest hotel de 5-stele renumit Oaspeţii vor găsi seif în cameră, uscător de păr, masă de călcat care-i aşteaptă în fiecare cameră.

În plus, această proprietate din Insula Mahe deţine Wi-Fi în zone publice, seif, bar, restaurant. Destindeți-vă la sfârşitul zilei, având la discreţie facilităţi sală sport/fitness, piscină (copii), grădină - doar câteva din facilităţile hoteliere excelente pentru sport şi relaxare. Datorită angajamentului pentru servire ireproşabilă şi orientării spre ospitalitate, vă veţi bucura de sejurul dvs. la Kempinski Seychelles Resort


Sejur exotic in Seychelles -Aniversarea Casatoriei la Kempinski Seychelles Resort 5*

 Kempinski Seychelles Resort

Servicii incluse
Transport cu avionul pe ruta OTP - SEZ (OTP-DOH-SEZ, SEZ-DOH-OTP) cu escala in Doha Intl, Doha (DOH)
1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Taxe de aeroport
Transfer aeroport - hotel - aeroport
Cazare 7 nopti
Asistenta turistica in limba romana


Servicii neincluse
Asigurare de calatorie medicala si storno
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul Insulelor Seychelles pentru o perioadă de 90 de zile.



Toți vizitatorii au nevoie de o autorizație de călătorie (TA) valabilă pentru intrarea în Seychelles. Acest lucru trebuie făcut prin intermediul portalului online https://seychelles.govtas.com/
Toți vizitatorii sunt rugați să respecte toate procedurile menționate în acest aviz și să se asigure că toate cerințele sunt îndeplinite înainte de sosire, în caz contrar, poate duce la restricția de intrare.
Condiţii de intrare şi regim de şedere
Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul Insulelor Seychelles pentru o perioadă de 90 de zile.
Informaţii suplimentare pot fi obținute de la ambasada acestui stat la Paris:

Adresa: 51, Avenue Mozart – 75016 Paris

Telefon: 0033142305747

Fax: 0033142305740


Descriere / Alte informatii
Dorim sa va aducem la cunostiinta ca disponibilitatea locurilor se poate modifica de la o zi la alta, de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil. Tarifele sunt dinamice si sunt valabile la momentul ofertarii, in limita disponibilitatii.
Va rugam sa verficati impreuna cu agentia disponibilitatea si tariful afisate! Orarul de zbor/orarul de plecare este orientativ si poate suferi modificari pana la data operarii acestuia.
Pentru alte perioade si hoteluri disponibile, va rugam contactati agentia.
Descrierea unitatii de cazare si pozele postate in oferta, au caracter informativ, fiind in totalitate furnizate de catre partenerii nostri, sau preluate direct de pe site-urile unitatilor de cazare. Acestea sunt generice, nefiind contractuale. Fotografiile reprezinta dorinta noastra de a imbunatatii atat calitatea serviciilor pe care le oferim, cat si calitatea informatiilor privind conditiile unitatilor de cazare. Depunem in permanenta toate eforturile necesare, astfel incat sa putem pastra acuratetea si actualizarea informatiilor, insa exista posibilitatea de a se strecura anumite erori. De asemenea, nu putem garanta ca toate informatiile sunt complete sau actualizare la zi. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile de pe site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

itrkn

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa)

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
19.Aug.2024 - 28.Aug.2024 - 2409 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.03.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #