CONCERT JUSTIN TIMBERLAKE - PRAGA 03 IUNIE 2014

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

CONCERT JUSTIN TIMBERLAKE - PRAGA 03 IUNIE 2014

Eveniment Muzical
Perioada: 03/06/2014 - 06/06/2014
Locatia: Cehia / Praga
Justin Randall Timberlake (n. 31 ianuarie 1981) este un cântăreț american de pop, compozitor, producător, dansator și actor. Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formației `N Sync, a cărei lansare a fost finanțată de către Lou Pearlman. Este câștigător a șase premii Grammy și al unui premiu Emmy. În 2002 a lansat primul album solo, Justified, care s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume. Acum fiind căsătorit cu Maya Selena Andreea Jennifer Timberlake.

Al doilea album al lui Timberlake se intitulează FutureSex/LoveSounds, fiind lansat în 2006. Trei single-uri s-au clasat pe prima poziție în S.U.A.: SexyBack, My Love și What Goes Around... Comes Around. Alte trei melodii au ajuns în top 20: Summer Love, Love Stoned și Until the End of Time. Până în ianuarie 2008, FutureSex/LoveSounds s-a comercializat în peste 8 milioane de exemplare. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de exemplare în toată lumea, iar alături de `N Sync- 50 de milioane de unități. A fondat casa de discuri Tennman Records și o casă de modă numită William Rast. Este proprietarul a două restaurante: Destino și Southern Hospitality.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Stiai ca?
In statul american Kansas este ilegal sa prinzi un peste cu mainile goale?... Cei mai multi dintre locuitorii din Zambia nu traiesc pana la varsta  de 40 de ani?...
Dictionar turistic
Itinerar turistic - Traseu pe care se desfasoara o calatorie, cu indicarea localitatilor si punctelor de interes turistic de pe parcurs si a distantei dintre ele.
7 recomandari