TurisMALL
powered by

Dia de Cervantes

Eveniment Turistic
Data: 23/04/2024
Locatia: Spania / Madrid
Anual, in data de 23 aprilie spaniolii serbeaza "Ziua lui Cervantes", romancier, poet şi dramaturg, considerat simbolul literaturii spaniole.
Cervantes este cunoscut in primul rand ca autorul romanului „Don Quijote de la Mancha”, una din cele mai valoroase opere ale literaturii universale si primul roman modern (dupa unii critici literari).

De asemenea in aceasta zi este serbata si Ziua Mondiala a Cartii. In Alcala de Henares (locul de nastere al lui Cervantes) este organizat un Targ de carte.

Desi se spune ca Miguel de Cervantes si William Shakespeare au decedat in aceeasi zi (23 aprilie) acest lucru este imposibil deoarece, in Marea Britanie se utiliza calendarul iulian, in timp ce in Spania se adoptase cel gregorian.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Malta  |  Spania  |  Marea Britanie  |  Cehia  |  Belgia  |  Olanda  | 
Stiai ca?
In lume sunt identificați 10 000 vulcani, din care 500 sunt activi. Dintre vulcanii activi, peste 300 se afla in bazinul Oceanului Pacific.... Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume? Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. ...
Dictionar turistic
Birou de obiecte pierdute - Birou amenajat in incinta garilor, autogarilor, aerogarilor, unde se strang si se recupereaza toate obiectele pierdute de pasageri.
7 recomandari