Festivalul de Arta din Malta (The Malta Arts Festival)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Festivalul de Arta din Malta (The Malta Arts Festival)

Eveniment Turistic
Perioada: 10/07/2015 - 03/08/2015
Locatia: Malta / Valletta
Festivalul de Arta din Malta este un eveniment ce are loc anual in luna iulie - inceputul lunii august si care cuprinde o mare varietate de forme de arta cum ar fi: teatru, dans, muzica.

Festivalul se desfasoara in principal in Old Opera House si in Freedom Square (Piata Libertatii), transformata in mod special pentru aceasta ocazie.

Alte locuri in care se mai desfasoara evenimentul sunt: Centrul de Conferinţe Mediteranean, Teatrul MITP, Centrul de creatie „Cavalerul St.James” din Valetta si Grand Marina Port din Birgu.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Malta  |  Grecia  |  Italia  |  Romania  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Beneficiile unui anume compus din boabe de cacao sunt atat de mari, incat acesta poate rivaliza cu penicilina si anestezicele, sustine o echipa de cercetatori americani care si-au publicat un studiu... Cercetatorii au stabilit ca relatiile sexuale armonioase contribuie la vindecarea durerilor de cap, reumatismului si te feresc de infarct. In plus, arde caloriile si ajuta la eliberarea endorfinelor (...
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari