Festivalul Lollapalooza la Paris

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Festivalul Lollapalooza la Paris

Eveniment Muzical
Perioada: 22/07/2017 - 23/07/2017
Locatia: Franta / Paris
Paris Lollapalooza este mai mult decat o experienta de muzica live! In afara de diversi artisti talentati, publicul se va bucura si de o demonstratie frumoasa a gastronomiei franceze, diverse expozitii, dezvoltarea constientizarii cu zone tematice variate din cadrul sitului.

Sunt bineveniti fanii muzicii de toate varstele, inclusiv copii. Kidzapalooza este un festival in cadrul acestui eveniment care ofera posibilitatea parintilor si copiilor sa petreaca timpul impreuna, unde se pot desfasura diverse activitati distractive, toate in legatura cu arta. Copiii pana in varsta de 10 ani au accesul liber la festival.

Lollapalooza Paris va face parte din traditia americana „Lollapalooza”, cu scopul de a oferi o muzica incredibila, produse alimentare, arta si implicare sociala intr-un loc emblematic al orasului. Hipodromul Longchamp este loc protejat si popular, deschis de ceva timp si pentru alte activitati decat cursele de cai, fiind locul ideal pentru un festival Lollapalooza, care de obicei se organizeaza in locurile emblematice ale oraselor vizitate.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Romania  |  Ungaria  |  Spania  |  Belgia  |  Grecia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Desertul unde s-a inregistrat cea mai lunga perioada secetoasa este Atacama, unde ploaia a revenit dupa 400 ani? ... Cele mai mari zece lacuri sunt: 1. Marea Caspica, Europa-Asia (suprafata 371 000 km2, adancime 1025 m) 2. Lacul Superior, America de Nord (suprafata 82 100 km2, adancime 406 m) 3. Victoria, Afri...
Dictionar turistic
Traseu turistic - Parcursul dinainte stabilit intre doua opriri sau intre doua puncte de interes turistic.
7 recomandari