TurisMALL
powered by

Lucca Summer Festival

Eveniment Muzical
Perioada: 04/07/2017 - 22/07/2017
Locatia: Italia / Lucca
Festivalul de Vara de la Lucca este un eveniment muzical ce a avut loc în Lucca în cursul lunii iulie din 1998.

Concertele sunt organizate în orașul Lucca, în interiorul zidurilor istorice, în Piazza Napoleone, Piazza San Martino și Piazza Anfiteatro.

Aceștia au străbătut etapele benzilor Festivalul de vară Lucca și soliști de importanță națională și internațională, cum ar fi David Bowie, Bob Dylan, James Brown, Mark Knopfler, Jamiroquai, Seal, Zucchero, Ray Charles, Eric Clapton, Elton John, Anastacia sau Ennio Giorgia Morricone. Dave Matthews Band 5 iulie 2009, a oferit un concert de peste trei ore și jumătate, cea mai lungă performanță a carierei sale. Din acel concert a fost făcută în caseta de set "DMB Europa 2009".

În cazul în care prezența la urne speciale de spectatori, uneori, este de preferat să se folosească stadionul de fotbal Porta Elisa sau Stadio dei Pini Viareggio.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Stiai ca?
Finlanda mai este denumita, datorita numarului mare de lacuri si "Tara celor o mie de lacuri".... Cel mai rece loc permanent locuit este localitatea Oimeacov (Rusia), pe valea fluviului Indighirka, unde s-a inregistrat, in februarie 1964, temperatura minima absoluta de -71.10? ...
Dictionar turistic
Turism medical - Forma de turism prin care se ofera turistilor pachete atractive, acestia beneficiind de ingrijiri medicale mai ieftine in alta tara sau de serviciile pe care nu le au in tara de origine.
7 recomandari