Madeira Festivalul Florilor 2015 (Madeira Flower Festival)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Madeira Festivalul Florilor 2015 (Madeira Flower Festival)

Eveniment Turistic
Perioada: 07/04/2016 - 13/04/2016
Locatia: Portugalia / Insula Madeira
In Madeira, primavara este celebrata ca o regina, fiind incoronata de Festivalul Florilor, tinut in fiecare an dupa Paste. In sarbatorirea primaverii si a exuberantei florilor care infloresc in acest sezon, (iar aici mai intens datorita climatului subtropical), Funchal este scena unui spectacol cu adevarat somptuos, cel al Festivalului Florilor.

Festivitatile incep sambata, cand mii de copilasi costumati se aduna in Praça do Município, unde iau parte la construirea unei picturi murale din flori – Zidul Sperantei. Acesta simbolizeaza speranta pentru o lume mai buna si pacifista.

Bijuteria festivalului este insa defilarea zecilor de care alegorice decorate cu mii de flori care emana in aer parfumuri delicate, dar efemere – este timpul pentru Parada Florilor. In acelasi timp pentru a marca momentul, artistii locali isi dedica timpul construirii covoarelor florale memorabile, expuse strategic pe strazi in diferite puncte, in timp ce sunt organizate concursuri de a gasi magazinele cu cele mai spectaculoase vitrine decorate.

Atmosfera de poveste va fi intretinuta de concerte de muzica clasica, de muzica traditionala si de spectacole de varietati.

Sursa: https://www.visitportugal.com/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Germania  |  Franta  |  Cehia  |  Austria  |  Ungaria  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Nicolae Vasilescu Karpen a fost un om de stiinta, inginer, fizician și inventator. Nicolae Vasilescu Karpen a inventat pila electrica, “pila Karpen” . Pila Karpen reprezinta un dispozitiv c... Scoicile producatoare de perle negre sunt cele din genul "Pinctada margaritifera"....
Dictionar turistic
Centru de informatii turistice - Tourist information centre - Birou ce ofera informatii despre atractii turistice, facilitati si servicii oferite, si uneori ofera si servicii de rezervare de bilete. Poate apartine de guvern, "tourist boards" sau de alte organizatii si are o sfera de actiune locala sau mai larga.
7 recomandari