TurisMALL
powered by

Pastele

Eveniment Turistic
Perioada: 01/05/2024 - 03/05/2024
Locatia: Grecia / Atena
Pentru greci Pastele reprezinta cel mai important eveniment din calendarul ortodox, fiind socotit mai important decat Craciunul. In Vinerea Paştelui, participanţii urmează efigiile lui Iisus, aflate pe catafalcuri acoperite cu flori in procesiuni cu lumanari aprinse, care se incheie cu slujbe la miezul noptii si focuri de artificii.
Duminica se reunesc cei mai apropiati 20-30 membri ai fiecarei familii care servesc miel la frigare si ciocnesc oua rosii (simbolizand atat sangele lui Hristos, cat si invierea sa).
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Los Veranos de la Villa
Los Veranos de la Villa reprezinta un eveniment desfasurat anual la Madrid in perioada iunie – inc..
Spania  |  Olanda  |  Ungaria  |  Belgia  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Cea mai nordica capitala din lume este Reykjavík, capitala Islandei. Aceasta se afla foarte aproape de Cercul Polar. Reykjavík reprezinta cel mai mare oras al Islandei. Se crede ca zona a devenit... In Argentina, daca sunteti invitat acasa la cineva pentru a lua masa, este indicat sa aduceti si un mic cadou. Florile, ciocolata, sampania merg la sigur. Nu aduceti vin....
Dictionar turistic
Adapost pentru excursionisti - Mijloace improvizate de cazare, create, in general, de organizatii particulare sau institutii publice pentru a compensa absenta hotelurilor in anumite regiuni putin frecventate; popasuri de tip han pentru tineret, instalate si administrate de organizatii de tineret pentru membrii lor.
7 recomandari