TurisMALL
powered by

Saptamana culturii - Roma

Eveniment Cultural
Perioada: 12/05/2024 - 19/05/2024
Locatia: Italia / Roma
In fiecare an orasul Roma organizeaza asa-numita "Saptamana a culturii" sau Settimana della Cultura, care in anul 2013 se va afla la editia a 15 a.

De-a lungul acestei saptamani culturale toate muzeele si galeriile de stat ale orasului deschid portile publicului larg, intrarea fiind gratuita. Evenimentul reprezinta o oportunitate pentru pasionatii de arta.

In aceasta perioada au loc in Roma multe evenimente speciale, expozitii si concerte.

De obicei saptamana culturii are loc in primul week-end dupa Paste: In anul 2013 Duminica Pastelui cade pe 5 mai, iar "Saptamana Culturii", incepe pe 12 mai. Evenimentul va dura pana pe 19 mai.

www.beniculturali.it
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Spania  |  Italia  |  Ungaria  |  Austria  |  Romania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In afara genialului Michelangelo, care a pictat plafonul si peretele deasupra altarului Capelei Sixtine, la pictarea peretilor laterali au contribuit alti mari pictori ai timpului precum: Pietro Perug... Capitala Danemarcei, orasul Copenhaga, este renumit pentru frumusetea pozitiei sale, fiind supranumit si "Parisul nordului". Acesta este situat pe Insula Seelanda sau Sjaelland, iar zona sa ...
Dictionar turistic
Statiune balneara - Localitate care dispune de factori terapeutici (ape minerale, mofete, namoluri terapeutice) si amenajari (cazare, balneatie, alte servicii) care permit valorificarea factorilor terapeutici pentru tratarea anumitor afectiuni.
7 recomandari