Targul de Carte de la Madrid (Feria del Libro de Madrid)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Targul de Carte de la Madrid (Feria del Libro de Madrid)

Eveniment Turistic
Perioada: 31/05/2024 - 16/06/2024
Locatia: Spania / Madrid
Feria del Libro (Targul de Carte de la Madrid) este un eveniment cultural ce are loc anual, la sfarşitul lunii mai - inceputul lunii iunie in parcul Retiro del Jardines din Madrid.

Targul de Carte de la Madrid a dobandit un caracter oficial incepand cu cea de-a patra editie, care a avut loc in 1936. Odata cu inceperea Razboiului Civil evenimentul a fost suspendat. Cea de-a cincea editie s-a desfasurat abia in 1944, atunci cand Instituto Nacional del Libro Espanol devine organizatorul evenimentului. In anii '60 sunt organizate (dupa modelul acestui eveniment) targuri de carte si in alte orase ale Spaniei, precum Barcelona si Sevilla.

Denumirea evenimentului variaza de-a lungul timpului (de la Feria Nacional del Libro, in 1944 pana la Feria del Libro de Madrid, in 1982 – aceasta fiind si denumirea sa finala).
La Targul de Carte de la Madrid participa scriitori de succes care au ocazia sa isi prezinte ultimele lor opere.

http://www.ferialibromadrid.com/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Malta  |  Turcia  |  Romania  |  Belgia  |  Franta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Cel mai mare ansamblu de arhitectura medievala pastrat in Tara Romaneasca este reprezentat de complexul monastic Hurezi din satul Romanii de Jos, judetul Valcea. Acesta este o ctitorie a domnitorului ... In Bucuresti se afla una dintre cele mai frumoase librarii din lume: Carturesti Carusel, unde exista peste 10.000 de carti. Carturesti Carusel este nu doar cea mai frumoasa, dar si cea mai mare lib...
Dictionar turistic
Aeroport - Airport - Ansamblu constituit din terenul, cladirile si instalatiile necesare decolarii, aterizarii, manevrarii, adapostirii si întretinerii avioanelor.
7 recomandari