TurisMALL
powered by

Vogalonga

Eveniment Turistic
Data: 24/05/2015
Locatia: Italia /
Anual, in prima duminica dupa Inaltarea Domnului, Venetia gazduieste unul dintre cele mai importante evenimente locale “Vogalonga”.
Vogalonga reprezinta o cursa a barcilor cu vasle in jurul insulelor risipite in laguna. Cursa, de aproximativ 32 km, nu are invinsi si invingatori, pentru ca toti participantii sunt castigatori.

Competitia nu limiteaza participarea nimanui, la Vogalonga inscriindu-se in concurs pe langa vaslasii venetieni si vaslasi din alte parti ale Italiei sau chiar din alte parti ale lumii.

La prima editie a cursei, desfasurate pe 8 mai 1975 au participat circa 500 de ambarcatiuni si peste 1500 de vaslasi, pentru ca la editia din 2007 sa concureze peste 1500 de barci si aproape 6000 de persoane.

Evenimentul este o experienta unica atat pentru participanti, cat si pentru privitorii insiruiti de-a lungul Marelui Canal ce stau cu sufletul la gura pana la final.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dos de Mayo (2 Mai)
In fiecare an Madridul comemoreaza revolta care a avut loc pe 2 mai 1808 impotriva fortelor de ocupa..
Stiai ca?
Cele mai apreciate 10 destinatii turistice din lume sunt: Franta, Spania, SUA, Italia, China, Marea Britanie, Austria, Mexic, Germania si Canada? ... In Mexic culoarea mov este asociata cu inmormantarea si trebuie evitata cand se ofera flori....
Dictionar turistic
Turism verde - Forma naturala de turism, sustinatoare a naturii; protectia mediului in turism.
7 recomandari