Home » Impresii de vacanta » Impresii Austria »

Austria Intre Iarna Si Primavara

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Austria intre iarna si primavaraCand am plecat din tara era o vreme superba de inceput de primavara . Vacanta pe care o incepeam o asteptam de mult timp, iar ideea de a pleca in Austria a venit asa, fulgerator. Imi era asa de dor sa ies din Romania .... . Drumul pana la Graz a fost foarte linistit, fara gropi, fara evenimente rutiere; dar doar dupa iesirea de pe teritoriul roman.
Dupa o mica pauza la Graz am hotarat sa facem un drum "scurt" pana la Salzburg - mai ales ca partea accea inca nu am cutreierat-o. Ideea nu a fost rea deloc, in special ca vremea parea ca tine cu noi si mai ales ca puteam admira peisajele crestelor acoperite de zapada. Pe drum, insa, a inceput sa ninga ... si zapada pe marginea autobenzii parea ca se tot mareste . Catre Salzburg vremea s-a aratat a fi chiar superba , iar zapada te indemna la a petrece cat mai mult timp afara, in compania ei. Am fost cucerita de frumusetea peisajelor, de statiunile din zona, de pensiuni .... si m-am bucurat ca am reusit sa petrec cateva zile absolut superbe de iarna in plina luna martie .

2102 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.47 din 15 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii care sa contina mai multe amanunte!

Comentariul tau: 
Autor Antonela Sirb

Vezi alte articole


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.