Home » Impresii de vacanta » Impresii Portugalia »

Locuri Minunate, Agentii De 1 Leu

Cont turist Cont agentie Cont hotel

locuri minunate, agentii de 1 leuE fermecatoare Portugalia, in citeva zile am strabatut Lisabona la picior si multe alte locuri frumoase ca Sintra- cele 2 palate, Fatima, Alcobaca, Obidus, Batallia, Nazare, Cascais, Estoril si Monte Estoril.Am intrat in Atlantic cu picioarele desi apa era rece, soarele a fost prietenos si m-a prins din mers; hotelul Eden din Monte Estoril a fost primitor, servicii bune si amabilitate, am intilnit chiar un barman roman din Satu Mare acolo....
Agentia prin care am mers a fost insa total neprofesionista- este vorba de *** din capitala. Am avut in oferta pensiune completa si la fata locului ne-am trezit cu demipensiune, doamna manager de la *** nu achitase decit mic dejun si cina, fara prinz. La solicitarea celor de la receptia hotelului Eden de a ni se rezolva problema, nu a trimis nici un raspuns, nici mie nu mi-a raspuns la sesizarea trimisa cind am revenit in tara. Pe linga faptul ca practica inselatoria, dna manager se poarta foarte nepoliticos cu clientii, vorbeste urit si arogant, nu trimite informatii despre plecare si retur in timp util, nici voucher, nu raspunde la email decit cind doreste.
STIMATI COMPATRIOTI, NU CALATORITI CU *** SUB NICI O FORMA! ASTFEL DE AGENTII TREBUIE SA DISPARA! SPER CA OPC SA IA MASURI, I-AM NOTIFICAT IERI. DOAMNE AJUTA SI DRUM BUN PRIN LUME TUTUROR!

531 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 5 din 1 voturi
Comentarii
25-05-2012
Multumim ca ne-ai impartasit din experienta personala de vacanta! Pe viitor avem rugamintea sa nu mai precizezi numele unei agentii de turism in cadrul impresiei, acest lucru fiind considerat publicitate.

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.