Vacanta in BulgariaBuna tuturor,

De ceva vreme ne-am intors din concediu. Am ales in acest an marea bulgareasca. De ce ?
Anul trecut am fost pe litoralul romanesc, va spun sincer ca nu imi nai doresc experienta, asa ca am hotarat ca in acest an sa facem o schimbare.
Deci, cu catel cu purcel, am plecat in vacanta 3 familii si 2 bunici. Grup mare, veselie mare si cu speranta ca in acest an va fi mai bine.
Ne-am cazat abia la ora 14, desi noi ajunsesem in Albena de dimineata devreme.
Ma rog, nu era vina lor ca ne-au cazat atat de tarziu, pentru ca ne informasera de la bun inceput ora la care se fac cazarile.In rest, nu pot sa ma plang de conditiile oferite, mancare destul de buna ( chiar daca nu a fost foarte diversa ),cazarea in conditii bune, bauturi si sucuri la discretie.
Neavand termen de comparatie pot spune ca a fost bine, dar vorbind cu alti romani care au mai fost si in anii trecuti in acelasi hotel, acestia ne-au spus ca fata de anii trecuti, mancarea este mai slaba ( nu era atat de diversificata ca in alti ani, iar servirea mai lasa de dorit).
Hotelul era plin de romani, asa ca am tras concluzia ca in Albena,pentru romani,bulgarii nu mai au asa tragere de inima sa fie servicii ca la carte.
Am vorbit si cu alti prieteni care au mers in Bulgaria in alte locatii, nu in Albena si au fost foarte multumiti de serviciile oferite acolo.
In concluzie, incercati sa evitati Albena, nu mai ofera conditii asa cum o faceau alta data.

Pe curand !

2523 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 5 din 5 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii care sa contina mai multe amanunte pentru a fi folositoare celorlalti membri ai comunitatii!
28-02-2012
Te rugam sa precizezi despre ce hotel este vorba in impresii!

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.