30.04 Zbor din Bucuresti, Paste PARIS si basmele din Valea Loarei, 699 euro / 6 nopti mic dejun/taxe aeroport incluse

6 locuri - in momentul postarii ofertei. Vezi disponibilitatea

Servicii incluse

  • Servicii incluse
  • Bilet de avion Bucuresti – Paris – Bucuresti, zbor direct, Compania TAROM
  • Taxele de aeroport, cu bagaj de mana de 8 kg + bagaj de cala 23 kg inclus
  • Transport cu autocar local modern, conform programului
  • 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Evergreen Laurel 4* sau similar Paris
  • 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Novotel La Source 4* sau similar Orleans
  • Tur de oras in Paris cu ghid local
  • Intrare cu ghid local in Muzeul Parfumului in Paris
  • Tur de oras in Orleans cu insotitor de grup
  • Excursie la Fontainebleau cu intrare inclusa
  • Insotitor roman de grup

Servicii neincluse

  • Asigurare medicala cu protectie COVID + storno
  • Taxele de oras, se achita individual la receptia hotelului (aprox 2 eur/pers/noapte)
  • Bilete de intrare la obiectivele turistice, bauturi, mese optionale (altele decat cele mentionate la servicii incluse)
  • Excursiile optionale
  • Bacsis/tips – echipaj (sofer+ghizi) – aprox 5 eur/pers/zi

Descriere oferta

30 Aprilie. BUCURESTI – PARIS

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:40 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM cu destinatia Paris. Decolare la ora 08:40 cu zborul RO 381 si aterizare la Paris la ora locala 11:00. Bonjour, en Paris! Cu eternul aer romantic si sarmul atemporal, Paris cucereste pe oricine. Arhitectura impunatoare, istorie bogata, arta din abundenta, muzica in surdina, case de moda internationale, croissant si vin spumant...intr-o fraza...La Vie en Rose. Vom face un tur de oras cu un ghid local si vom admira cele mai importante atractii turistice: Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame, elegantul bulevard Champs-Élysées cu Arcul de Triumf, Bazilica Sacré Coeur si Muzeul Louvre. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Evergreen Laurel 4* sau similar.



01 Mai. PARIS & Croaziera pe Sena -> Ziua Muncii 😊

Mic dejun. Bucurati-va de aerul parizian pe Champs-Élysées, savurand un croissant si admirand numeroasele hoteluri, restaurante, cafenele, cinematografe și magazine de lux ce se întind de-a lungul bulevardului. Pentru prima parte a zilei va invitam la un tur pietonal cu insotitorul de grup prin Orasul Iubirii. Intram in atmosfera tipica acestui oras admirand, printre altele: celebra catedrala Notre Dame; Sainte Chapelle si Cartierul Latin. Optional, va puteti bucura de o croaziera pe Sena cu o durata de aproximativ o ora. Veti vedea o alta fata a Parisului, stralucind (la propriu) in toata splendoarea si grandoarea sa. Oricum veti alege sa va petreceti aceasta zi, va veti indragosti iremediabil de aceasta fascinanta capitala europeana. Cazare hotel Evergreen Laurel 4* sau similar.



02 Mai. PARIS – C’est la vie

Mic dejun. Ne vom plimba cu insotitorul de grup pe malul drept al Parisului, în imediata a zonei de afaceri pline de viața cunoscuta sub numele de "Madeleine". Pentru cei interesați de istoria lunga și complexa a mirosului, Muzeul Fragonard din Paris, o adevarata bijuterie. Muzeul propune un concept muzeal unic si prezinta in maniera didactica si originala toate etapele care dau viata acestui obiect mitic de lux dar si cotidian: parfumul. Incepem un tur ghidat cu secretele de fabricatie: materii prime, culegere, extractie, distilare, formulare, industrializare, designul sticlelor si, desigur, procesul creativ. Apoi, in cea de-a doua parte a muzeului, o colectie exceptionala de sticlute de parfum urmareste istoria parfumului de la Egiptul antic pana in secolul al XX-lea. Cladirea in care se afla astazi muzeul este cea a fostului Teatru Eden, constructie in stil oriental, gazda mai multor spectacole de balet feerice foarte in voga in secolul al XIX-lea. Dupa tur, aveti timp liber la dispozitie pentru a descoperi Parisul si comorile sale. Va recomandam sa faceti un tur exterior al Muzeul Louvre situat in centrul Parisului. Sa va plimbati prin Jardin de Luxembourg, ce ofera o incredibila doza de liniste si romantism. Explorati cartierul boem Montmartre, unde veti intalni artisti ai strazii si unde puteti vizita Bazilica Sacré Coeur este un loc excelent unde sa va retrageti seara, sa admirati spectacolul de pe Turnul Eiffel si sa va bucurati de energia locului. Cazare hotel Evergreen Laurel 4* sau similar.



03 Mai. PARIS – FONTAINEBLEAU - ORLEANS

Mic dejun. Ne indreptam spre Fontainebleau, numit si “Adevarata locuinta a regilor si castel al secolelor” de catre imparatul Napoleon. Castelul a servit drept resedinta a monarhilor francezi pana in secolul 19, printre care se numara Ludovic al VII-lea, Napoleon al III-lea, Francisc I și Napoleon I - ultimii doi monarhi avand cea mai mare influenta asupra castelului. Localizat intr-o zona forestiera de o frumusete naturala iesita din comun, castelul Fontainebleau are o importanta istorica dedosebita, unul dintre evenimentele cele mai notabile fiind abdicarea Imparatului Napoleon in anul 1814. Datorita bogatiei istorice si culturale, Castelul Fontainebleau a fost inclus in Patrimoniul UNESCO in anul 1981. In continuare, plecam spre Orleans, un oras aflat pe Valea Loarei. Vom admira statuia Ioanei d’Arc care a avut un rol decisiv in eliberarea orasului de sub ocupatia englezilor. Un alt punct de atractie este Catedrala Sfintei Cruci si Centrul Vechi, cu cladiri in stil renascentist, construite din piatra si lemn. Transfer si cazare hotel Novotel Orleans La Source 4* sau similar.



04 Mai. ORLEANS – AMBOISE – CHENONCEAU

Mic dejun. Timp liber in Orleans sau optional cu castelele Amboise si Chenonceau. Vom porni astazi spre Amboise, oras de pe Valea Loarei recunoscut pentru doua atractii importante: Castelul Amboise si Castelul Blois. Bijuterie a arhitecturii renascentiste din secolul 15, Castelul Amboise a servit ca resedinta regala in timpul regilor Carol VIII si Francisc I si a gazduit numerosi artisti si intelectuali, printre care s-a numarat si Leonardo da Vinci, inmormantat in capela castelului. Urmatoarea vizita o facem la Castelul Chenonceau care a fost scena unor evenimente memorabile, devenind la fel de celebru precum unele dintre faimoasele personaje feminine care si-au avut aici resedinta. Dupa moartea regelui Henric al II-lea al Frantei, castelul a devenit obiectul disputei intre vaduva regelui, Caterina de Medici, si amanta acestuia, Diane de Poitiers, careia regele i-l facuse cadou la urcarea pe tron. Aspectul cladirii este cu totul uimitore, avand in vedere ca edificiul are forma unui pod cu cinci arcade ce uneste malurile Raului Cher. Arhitectura deosebita este principalul element care diferentiaza Castelul Chenonceau de toate celelalte castele de pe Valea Loirei. Intoarcere in Orleans. Cazare hotel Novotel Orleans La Source 4* sau similar.



05 Mai. ORLEANS – CHAMBORD – BLOIS -> Paste Fericit!

Mic dejun. Timp liber in Orleans sau optional excursie la Castelul Chambord si cochetul oras Blois. Vizitam incredibilul Château de Chambord – o capodopera arhitecturala construita de Francisc I si Leonardo da Vinci, folosita ca pavilion de vanatoare si petreceri. Este considerat cel mai frumos dintre castelele Loarei, un loc cu adevarat impresionant si bine intretinut. Castelul are o constructie simetrica cu 8 turnuri, mai mult de 400 de camere, aproximativ 300 de seminee si 84 de scari. Camerele sale au fost restaurate si in ele puteti vedea sute de obiecte care sunt opere de arta autentice. Vom continua spre Blois, oras medieval ce si-a pastrat farmecul de odinioara, cu stradute inguste si intortocheate. Aici vom admira Castelul Blois care, spre deosebire de majoritatea castelelor de pe Valea Loarei ce prezinta un singur stil arhitectural, este un mix de stiluri nedefinite. Timp liber in care putem servi un “aperitiv gourmet” si degusta din vinurile locale intr-un decor unic. Intoarcere in Orleans. Cazare hotel Novotel Orleans La Source 4* sau similar.



06 Mai. ORLEANS - PARIS - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor. Ne indreptam catre aeroportul din Paris pentru imbarcarea pe zborul RO 384 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 16:20 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10.



PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

Nota: Taxele de aeroport incluse in tarif sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Decembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.



GRUP MINIM :

Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 25 platitori. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 19 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 30 zile inainte de data de plecare. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

EXCURSII OPTIONALE (se incaseaza din agentie, la inscriere):

Croaziera pe Sena: 30 eur/persoana

Excursie la castelele Amboise si Chenonceau cu intrarile incluse: 60 eur/persoana

Excursie la castelul Chambord cu intrare inclus si orasul Blois: 40 eur/persoana

Nota: Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau tarifele vor fi recalculata in functie de numarul de participanti.


NOTA :

TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta actualizata in data de: 05.04.2024

Agentia de turism Boreal Tours

Telefon: 07xx xxx xxx

Telefon Fix: 02xx xxx xxx

Adresa: Str. Sg Lazar Gafton nr 1 [...]

Email: oferte@b [...]

Website: http://w [...]

Arata datele de contact

Detalii & rezervare

  • Durata: 6 zile
  • Destinatia: Europa / Franta
  • Data plecarii: 30.04.2024
  • Transport: Avion din Bucuresti
  • Masa: Mic dejun
  • Locuri disponibile: 6 (in momentul postarii ofertei)