Litoral Mamaia 2014

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2014 >

Litoral 2014 Mamaia

Litoral Mamaia

Vacante si sejururi in Mamaia

Mamaia este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc unde va puteti petrece vacanta. Mamaia este situata la N de Constanta, intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol, fiind statiunea cu cea mai mare capacitate de cazare de pe litoral. La nord de Mamaia se afla Mamaia Sat si apoi Navodari.

Ofertele de vacanta in Mamaia sunt variate, statiunea avand in prezent posibilitati de cazare multiple, in hoteluri si vile turistice de la 2 la 5 stele. Cei care vor sa petreaca un sejur in Mamaia sunt din ce in ce mai multi, in ultimii ani statiunea Mamaia devenind neincapatoare in lunile iulie-august. Deoarece gusturile si pretentiile turistilor care vor sa isi petreaca concediul in Mamaia cresc,din ce in ce mai multe hoteluri au amenajate spatii pentru tratament si relaxare, cu piscine, saune, sali de fitness, terenuri de sport.

De asemenea in Mamaia restaurantele si terasele sunt numeroase, insirate pe toata faleza si ofera turistilor posibilitatea servirii unor mese diverse.

Dezvoltarea statiunii Mamaia este rapida, in ultimii ani construindu-se noi hoteluri, restaurante sau magazine. Mamaia intampina anual turistii cu ceva nou - palmieri, Aqua Magic, fantani arteziene, Telegondola, autobuze.

Centrul statiunii si promenada au fost refacute in intregime. Piateta cu fantana arteziana din zona Cazinoului este locul unde orchestrele sustin programe artistice si care atrage turistii. Mamaia cuprinde o multime de restaurante, terase, baruri, cluburi, pizzerii, discoteci si terenuri de tenis, minigolf, volei, baschet. Aici pot fi practicate o serie de sporturi nautice: jet-sky -ing, plimbari cu barca, hidrobicicleta, wind-surfing, yachting, schi-nautic, parapanta. De asemenea se pot face plimbari cu deltaplanul cu motor sau parapanta tractata de salupa cu motor. In ultimii ani in Mamaia s-a construit un Parc acvatic, "Aqua Parc", aflat la intrarea in Mamaia, in zona de sud si s-a dat in folosinta Telegondola, ce traverseaza Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino.

Plaja din Mamaia este cea mai mare de pe litoralul romanesc si una din cele mai mari din Europa, avand aproape 8 km lungime si 100-200 m latime. Plaja are nisip fin, iar intrarea in apa este foarte lina.

Cea mai mare parte a plajei din Mamaia este concesionata si amenajata cu sezlonguri si umbrele - contra cost, dar exista portiuni mari de plaja neamenajata unde se poate sta fara plata.


Vezi oferte de la 89 agentii pentru litoral Mamaia 2014
Cele mai recente oferte pentru Mamaia

1. REVELION 4 ZILE LA MAMAIA- HOTEL GOLDEN... (3 zile)

de la 135 euro
REVELION 4 ZILE LA MAMAIA- HOTEL GOLDEN...
Litoral Romania / Mamaia
Pret: 595 Rondescrierehotelul Golden Tulip Mamaia Este Situat Chiar Pe Plaja Din Mamaia, în Partea De Nord A Stațiunii. Proprietatea Oferă O Zonă De...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel GOLDEN TULIP MAMAIA 4*
Oferta de la:  Bye Bye Travel
Vezi oferta

2. HOTEL: Venus 2 * (5 zile)

de la 52 euro
HOTEL: 	Venus 2 *
Litoral Romania / Mamaia

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Venus 2*
Oferta de la:  Hello Holidays
Vezi oferta

3. HOTEL: Unirea 2 * (5 zile)

de la 44 euro
HOTEL: 	Unirea 2 *
Litoral Romania / Mamaia

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Unirea 2*
Oferta de la:  Hello Holidays
Vezi oferta

4. HOTEL: Piccadilly 2 * (7 zile)

de la 111 euro
 HOTEL: Piccadilly 2 *
Litoral Romania / Mamaia

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Piccadilly 2*
Oferta de la:  Hello Holidays
Vezi oferta

5. HOTEL: Pescarus 2 * (5 zile)

de la 65 euro
HOTEL: 	Pescarus 2 *
Litoral Romania / Mamaia

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Pescarus 2*
Oferta de la:  Hello Holidays
Vezi oferta

6. HOTEL: Patria 2 * (5 zile)

de la 44 euro
 HOTEL: Patria 2 *
Litoral Romania / Mamaia

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Patria 2*
Oferta de la:  Hello Holidays
Vezi oferta