Litoral Mamaia 2016

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2016 >

Litoral 2016 Mamaia

Litoral Mamaia

Vacante si sejururi in Mamaia

Mamaia este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc unde va puteti petrece vacanta. Mamaia este situata la N de Constanta, intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol, fiind statiunea cu cea mai mare capacitate de cazare de pe litoral. La nord de Mamaia se afla Mamaia Sat si apoi Navodari.

Ofertele de vacanta in Mamaia sunt variate, statiunea avand in prezent posibilitati de cazare multiple, in hoteluri si vile turistice de la 2 la 5 stele. Cei care vor sa petreaca un sejur in Mamaia sunt din ce in ce mai multi, in ultimii ani statiunea Mamaia devenind neincapatoare in lunile iulie-august. Deoarece gusturile si pretentiile turistilor care vor sa isi petreaca concediul in Mamaia cresc,din ce in ce mai multe hoteluri au amenajate spatii pentru tratament si relaxare, cu piscine, saune, sali de fitness, terenuri de sport.

De asemenea in Mamaia restaurantele si terasele sunt numeroase, insirate pe toata faleza si ofera turistilor posibilitatea servirii unor mese diverse.

Dezvoltarea statiunii Mamaia este rapida, in ultimii ani construindu-se noi hoteluri, restaurante sau magazine. Mamaia intampina anual turistii cu ceva nou - palmieri, Aqua Magic, fantani arteziene, Telegondola, autobuze.

Centrul statiunii si promenada au fost refacute in intregime. Piateta cu fantana arteziana din zona Cazinoului este locul unde orchestrele sustin programe artistice si care atrage turistii. Mamaia cuprinde o multime de restaurante, terase, baruri, cluburi, pizzerii, discoteci si terenuri de tenis, minigolf, volei, baschet. Aici pot fi practicate o serie de sporturi nautice: jet-sky -ing, plimbari cu barca, hidrobicicleta, wind-surfing, yachting, schi-nautic, parapanta. De asemenea se pot face plimbari cu deltaplanul cu motor sau parapanta tractata de salupa cu motor. In ultimii ani in Mamaia s-a construit un Parc acvatic, "Aqua Parc", aflat la intrarea in Mamaia, in zona de sud si s-a dat in folosinta Telegondola, ce traverseaza Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino.

Plaja din Mamaia este cea mai mare de pe litoralul romanesc si una din cele mai mari din Europa, avand aproape 8 km lungime si 100-200 m latime. Plaja are nisip fin, iar intrarea in apa este foarte lina.

Cea mai mare parte a plajei din Mamaia este concesionata si amenajata cu sezlonguri si umbrele - contra cost, dar exista portiuni mari de plaja neamenajata unde se poate sta fara plata.


Vezi oferte de la 90 agentii pentru litoral Mamaia 2014
Cele mai recente oferte pentru Mamaia

1. Litoralul pentru toti - Central 3* (6 zile)

de la 94 euro
Litoralul pentru toti - Central 3*
Litoral Romania / Mamaia
Tarife Copii (in Camera Cu 2 Adulti):- 0-6 Ani Cazare Gratuita Fara Pat Suplimentar- 6-12 Ani Cazare Gratuita (fara Pat Suplimentar) Si Achita Micul Dejun...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Central 3*
Oferta de la:  Trinius Tour & Travel
Vezi oferta

2. Litoralul pentru toti - Venus 3* (6 zile)

de la 101 euro
Litoralul pentru toti - Venus 3*
Litoral Romania / Mamaia
Tarife Copii (in Camera Cu 2 Adulti):- 0-10 Ani Gratuit;- Peste 10 Ani 50% Dintr-un Loc Cu Pat Suplimentar.copiii Achita Masa Integral.
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Venus 2*
Oferta de la:  Trinius Tour & Travel
Vezi oferta

3. Litoralul pentru toti - Victoria 3*... (6 zile)

de la 94 euro
Litoralul pentru toti - Victoria 3*...
Litoral Romania / Mamaia
Tarife Copii (in Camera Cu 2 Adulti):2 Adulti + 1 Copil (< 9.99 Ani) – Copilul Beneficiaza De Gratuitate La Cazare Si Facilitati Masa Fara Pat Suplimentar,...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Victoria 3*
Oferta de la:  Trinius Tour & Travel
Vezi oferta

4. Litoralul pentru toti - Perla 3* (5 zile)

de la 58 euro
Litoralul pentru toti - Perla 3*
Litoral Romania / Mamaia

Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Perla 3*
Oferta de la:  Trinius Tour & Travel
Vezi oferta

5. Litoralul pentru toti - Flora 3* (5 zile)

de la 46 euro
Litoralul pentru toti - Flora 3*
Litoral Romania / Mamaia

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Flora 3*
Oferta de la:  Trinius Tour & Travel
Vezi oferta

6. Litoralul pentru toti - Delta 2* (6 zile)

de la 53 euro
Litoralul pentru toti - Delta 2*
Litoral Romania / Mamaia
Tarife Copii (in Camera Cu 2 Adulti):- Primul Copil 0 – 14 Ani Gratuit Fara Pat Suplimentar;- Al Doilea Copil 0 - 14 Ani - 25% Din Valoarea Unui Loc...
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Delta 3*
Oferta de la:  Trinius Tour & Travel
Vezi oferta