Sejur Phuket 2024 - oferte vacante si sejururi in Phuket

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 40 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Rawai Palm Beach Resort 4*

7 nopti de la 1229 euro
Oferind un decor modern rafinat thailandeze şi cazare de lux este Palm Beach Resort. Situat la 100 de metri de Rawai Beach, are Wi-Fi gratuit şi oferă şi 3 piscine, un centru spa şi mai multe opţiuni de luat masa.

Luxury Resort este un Rawai 5 minute cu maşina de la Cape Promthep şi 20 de minute de plaja Patong. Aeroportul Internaţional Phuket este o unitate de 50 de minute distanţă. Oaspeţii se pot bucura de un transfer gratuit de lungă coada barca de serviciu la Bon Island.

Camerele de la Rawai Palm Beach Resort sunt spaţioase şi au balcoane private, zonă de relaxare ample şi băi de l
Oferta de la:  Z Tour , Unique Au Monde

2 . Sejur Hotel Beyond Resort Kata 4*

10 nopti de la 4865 euro
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat într-o zonă privilegiată, la malul mării, Kata Beach Resort and Spa are vedere spectaculoasă la plaja cu nisip Kata și la apele turcoaz ale Mării Andaman. Complexul oferă 3 restaurante, care servesc fructe de mare şi vinuri din crama proprie. Accesul WiFi este gratuit în zona holului.

Oaspeţii pot petrece după-amiezi liniştite la una dintre cele 2 piscine, cu bar și zonă pentru copii. Opțiunile de petrecere a timpului liber includ un centru de fitness, tratamente de spa private la Kanda Spa și excursii organizate de biroul d
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Hotel Casa Del M 4*

9 nopti de la 1085 euro
A new, modern tropical boutique retreat equipped with the latest innovations in travel technology, Casa Del M Resort is a stylish sanctuary of contemporary Thai hospitality near Patong Beach in Phuket, Thailand.
Experience excellent service in a tranquil and secluded hillside location, all within walking distance of the beach and Phuket’s most vibrant night entertainment venues.
Casa Del M Resort is the perfect setting for a modern romance, where couples can indulge in the intamacy offered by the sensual surroundings, and enjoy each other’s company in exotic privacy.
Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Hotel Best Western Premier Bangtao Beach Resort And Spa 4*

9 nopti de la 1052 euro
Localizare: Hotelul se afla la doar 25 de minute de aeroportul Phuket, la 20 de minute de Patong si numai la 10 minute de Laguna Phuket Golf Club.

Facilitati hotel: restaurante, baruri, sala de conferinta, internet wireless, salon mic dejun, receptie 24 de ore, piscina exterioara, jacuzzi, piscina cu sauna, sala de gimnastica, sala fitness, sala masaj, sala de jocuri, schimb valutar, rent-a-car, parcare gratuita, fax, curatatorie chimica, agentie de voiaj.

Dotari camera: balcon, aer conditionat, Tv cablu, telefon, acces Internet, roomservice, safe, minibar, uscator de par, camere pentru
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Hotel SUNWING BANGTAO BEACH 4*

10 nopti de la 4492 euro
Located on the white sands of Bangtao Beach, Sunwing Bangtao Beach offers spacious accommodation. It has several large outdoor pools and 2 dining options.

Rooms have wooden furnishings and are equipped with a variety of amenities that include a sitting area, a kitchenette and a large balcony or terrace with views of the garden, pools or sea.

Take a dip in the swimming pools or indulge in soothing massages. If you''''re looking for something more active, the resort offers water sports like windsurfing and canoeing as well.

Children will enjoy the various activities available for them, w
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Hotel Kata Palm Resort & Spa 3*

10 nopti de la 1400 euro
Kata Palm Resort & Spa, stabilite într-un paradis tropical luxuriant, se afla doar câteva minute distanţă de nisipurile albe moi ale Kata Beach pe Insula Phuket.
Kata Palm Resort & Spa este un loc de lux pentru familiile orientate spre resort. Se ajunge usor la aeroport şi Phuket Town, care vine cu pieţele locale şi o gamă largă de posibilităţi de cumpărături.

Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Hotel Sunwing Kamala Beach 4*

9 nopti de la 1102 euro
Boasting 8 outdoor pools, Sunwing Kamala Beach in Phuket enjoys beautiful views of the Andaman Sea. This family-friendly resort offers 2 restaurants, an on-site convenience store and a wide selection of both free and paid activities for children in MiniLand. Free WiFi is available in the lobby.

Colourful and bright, air-conditioned rooms are very spacious and come with a kitchenette. A satellite TV, electronic safe and minibar are included. En suite bathrooms have hot-water showers and bathrobes.

Sunwing Kamala Beach is a 10-minute drive from nightlife and shopping at Patong. It is with
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Hotel Best Western Plus The Beachfront 4*

9 nopti de la 959 euro


Located in Rawai Beach, Best Western Plus The Beachfront offers beachfront accommodation 6 km from Nai Harn Beach and provides various facilities, such as an outdoor swimming pool, a fitness centre and a bar. Among the facilities of this property are a restaurant, a 24-hour front desk and room service, along with free WiFi. The accommodation offers a tour desk, luggage storage space and currency exchange for guests.

All units are equipped with air conditioning, a flat-screen TV with satellite channels, a microwave, a kettle, a shower, a hairdryer and a desk. At the hotel each room incl
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Hotel Pullman Phuket Panwa Beach Resort 5*

10 nopti de la 1863 euro
Localizare: Pullman Phuket Panwa Beach Resort se află în golful pitoresc Makham și oferă camere moderne în stil thailandez. Hotelul se află la aproximativ 10 km de orașul vechi din Phuket și la 15 km de Phuket Country Club. Aeroportul Internațional Phuket este la 45 de minute de mers cu mașina.

Facilitati: Hotelul Pullman Phuket Panwa Beach Resort pune la dispoziție o piscină pe malul mării, mărginită de 4 restaurante, un centru spa și facilități de sporturi de apă. Oaspeții se pot răsfăța cu masaje de relaxare la centrul spa Talay, iar copiii se pot distra la clubul Sapparot. Complexul pu
Oferta de la:  Z Tour

10 . Sejur Hotel BANDARA PHUKETBEACH RESORT 4*

8 nopti de la 1784 euro
Bandara Phuket Beach Resort oferă camere moderne, o piscină în aer liber și vedere uimitoare la Golful Ao Yon din zona Panwa din Phuket. Se află la 5 minute de mers pe jos de plaja liniștită și beneficiază de WiFi gratuit.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, cutie de valori și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Acestea includ, de asemenea, facilități pentru prepararea ceaiului/cafelei. Baia privată este dotată cu duș, uscător de păr și halate de baie.

Printre facilitățile de la Bandara Phuket se numără o sală de fitness, un birou de turism și o recepție cu program nonstop și
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Hotel Phuket Graceland 4*

8 nopti de la 2269 euro
Localizare: Phuket Graceland4**** este situat pe plaja Patong, iar la 40min este amplasat aeroportul international din Phuket. Hotelul are vedere spre Marea Andaman.

Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, Tv prin satelit, cafetiera, seif, baie privata cu halat de baie si uscator de par.

Facilitati hotel: Complexul pune la dispozitia turistilor jacuzzi, salon de infrumusetare, salon de masaj, birou de turism, inchirieri auto, sauna, sala de fitness, internet, gradina, terasa.

Masa: Va puteti bucura de macaruri thailandeze la restaurantul Bua Luang, iar cafenea Pa
Oferta de la:  Z Tour

12 . Sejur Hotel Sunprime Kamala Beach - SHA Plus 4*

11 nopti de la 1587 euro
Oferind 4 piscine în aer liber şi acces uşor la plajă, această întinsă proprietate de la malul mării oferă camere spaţioase, situate în grădini amenajate. Proprietatea se află la 10 minute de mers pe jos de satul Kamala, unde se găsesc magazine şi restaurante.

Toate camerele au aer condiţionat, iar dotările standard includ un televizor mare cu ecran plat, podea de lemn şi balcon privat. Oferind interioare moderne, facilităţile camerelor includ o cadă şi halate de baie.

Situat la 10 minute de mers pe jos de Phuket Fantasea, Kamala Beach Resort, A Sunprime Resort se află la 15 minute de m
Oferta de la:  Z Tour

13 . Sejur Hotel Pullman Panwa Beach 5*

7 nopti de la 1600 euro
Pullman Phuket Panwa Beach Resort - SHA Extra Plus Beach Resort se află în frumosul golf Makham și oferă camere cu design în stil modern, cu accente thailandeze subtile. Proprietatea pune la dispoziție piscină la malul mării, mărginită de 4 restaurante, centru spa și facilități de sporturi acvatice.

Camerele spațioase, mobilate cu gust au balcon privat cu zonă de relaxare, în aer liber. Acestea sunt dotate cu WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player.

Talay Spa oferă masaje de relaxare. Copiii beneficiază de Sapparot Club. Complexul pune la dispoziție sală de spo
Oferta de la:  Z Tour

14 . Sejur Hotel Chabana Kamala 4*

7 nopti de la 1120 euro
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat la 5 minute de mers pe jos de plajă, hotelul Chabana Kamala oferă o piscină în aer liber şi acces gratuit la internet WiFi în zonele publice.

Cu magazine, baruri şi restaurante în apropiere, acest hotel este la 1 km de Phuket FantaSea. Centrul animat şi viaţa de noapte din Patong se află la 15 minute de mers cu maşina peste deal. Aeroportul Internaţional din Phuket este la 40 de minute de mers cu maşina.

Camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV cu ecran plat, birou şi cutie de valori. De asemenea, includ un minibar
Oferta de la:  Z Tour

15 . Sejur Hotel Le Meridien Phuket Beach Resort 5*

12 nopti de la 2035 euro
Localizare: este situat direct pe plaja fina de nisip Karon Beach (plaja privata) , in apropierea oraselor Karon, Katu si a Templului Karon, cu acces facil la Aeroportul International Phunket.

Facilitati hotel: Hotelul are 470 de camere dispuse pe 6 etaje, 2 piscine, piscina pentru copii, 5 restaurante (dintre care unul cu aer conditionat), cafenea, bar, club pentru copii, magazine, sauna, spa cu baie de aburi (contra cost), biliard, 4 terenuri de tenis, baschet, minigolf, volei de plaja. Contra cost: scufundari, snorkelling.

Camere sunt decorate in stil thailandez camere dispun de baie
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Phuket :
40 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 959 EURO si 4865 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro