Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Lanzarote >

Sejur Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort

Sejur in Lanzarote la Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort

Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort Hotel Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort
Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Acest complex este situat într-o zonă rezidențială liniștită, la numai 900 de metri de plaja Bastián. Oferă camere spațioase cu terasă privată, un centru spa mare şi 2 piscine în aer liber.

Oaspeţii au acces gratuit la spa şi la sala de sport. Centrul spa de la Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort are o piscină interioară încălzită, cu cascade, o varietate de dușuri, o cadă cu hidromasaj, o cadă pentru picioare și o saună. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o sală de sport bine utilată, un centru de fizioterapie și un salon de înfrumusețare cu o varietate de tratamente.

Toate camerele de la Vitalclass Lanzarote Spa & Wellness Resort au decor tipic insulelor Canare și un lounge spațios cu TV prin satelit și fotoliu de masaj. În plus, unităţile au saltea viscoelastică, fierbător electric și duș cu hidromasaj.

Restaurantul hotelului servește un bufet bogat de mic dejun și cină. Sunt disponibile meniuri speciale pentru sportivi. Vitalclass Lanzarote are o discotecă și un bar la piscină.

Complexul oferă servicii de închiriere de maşini şi biciclete. La recepţie este disponibil WiFi gratuit limitat.