Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Makadi Bay >

Sejur Hotel Makadi Palace

Sejur in Makadi Bay la Hotel Makadi Palace

Hotel Makadi Palace Hotel Makadi Palace Hotel Makadi Palace Hotel Makadi Palace
Localizare: situat pe malul mării, construit în 2005 pe una dintre cele mai frumoase plaje, la 30 km spre sud de Hurghada, în Golful Makadi; în vecinătatea hotelului Grand Makadi, alcătuieşte un complex cu acesta. Zilnic curse gratuite de microbuz la Grand Mall.
Facilităţi: restaurant principal, restaurante a la carte (mediteran, oriental, thai, specialităţi de peşte), lobby-, pool-, beach-, snack-, barbeque-, grill-bar, piano bar, baruri de zi şi de noapte, cocktail bar, cafenea, magazin de cadouri, sală de conferinţe, schimb valutar, spălătorie, room-service.
Camere: junior suite cu balcon sau terasă, aer condiţionat, baie, TV, telefon, minibar, seif, uscător de păr, conexiune internet. Posibilitate de pat suplimentar (2 adulţi + 2 copii), în mare parte cu vedere spre grădina superbă şi spre piscină.
Masă: ALL INCLUSIVE care include cele trei mese principale, snack / grill între mesele principale, cafea la filtru, ceai, fursecuri, fructe, răcoritoare, apă minerală şi băuturi locale alcoolice la barurile şi orele indicate de hotel. La servirea meselor principale clientul poate să aleagă din mai multe restaurante cu diferite specifice. Ţinută obligatorie în restaurante! Pentru copii bufet separat. Include participarea la programele de recreere organizate de hotel, respectiv utilizarea echipamentelor sportive (excepţie: cele motorizate, sporturi nautice, fitness şi wellness, masaj).
Sport şi agrement: Se foloseşte plaja Grand Makadi, cu care alcătuieşte un complex; pe plajă umbrele, paturi şi prosoape de plajă gratuite, piscină mare, piscine pentru copii, terasă de plajă, polo, volei pe plajă, tenis de masă, tenis, biliard, aerobic, aerobic în apă, fotbal pe plajă, programe de animaţie, discotecă, seri cu muzică live, programe folclorice, curs de dansuri orientale, cursuri de limba arabă. Turiştii pot beneficia de serviciile clubului pentru copii de la hotel Grand Makadi.
Observaţii: parte a lanţului hotelier Red Sea, cu grădină superbă şi servicii de lux, care satisfac şi cele mai înalte pretenţii, indiferent de vârstă.
www.redseahotels.comOferta speciala !!! Sejur la plaja in Egipt - 7 nopti detalii despre agentia Silver Holiday
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
04.Sep.2018 11.Sep.2018 - 539 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu All inclusive
Data ultimului update: 26.03.2018
detalii oferta

Sejur de 1 Mai la plaja in Egipt !!! Super oferta - 7 nopti detalii despre agentia Silver Holiday
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
25.Apr.2018 02.May.2018 - 577 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu All inclusive
Data ultimului update: 17.01.2018
detalii oferta