Circuit Sarbatorile pascale 2024 in Ohrid cu plecare din BACAU

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sarbatorile pascale 2024 in Ohrid cu plecare din BACAU / 6 zile

» Plecari: 02.May.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 1871 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Skopje - Ohrid


Ziua 1
BACAU - SOFIA - SKOPJE (880 KM) La ora 01:00 ne intalnim cu insotitorul de grup si ne imbarcam spre Skopje. Ne continuam deplasarea si poposim in frumoasa capitala a Macedoniei - Skopje: un oras care a fost aproape complet distrus de un cutremur devastator in 1963. Cladirile noi si statuile moderne prezente in numar mare sunt parte din programul urbanistic guvernamental de reconstructie si amenajare a Capitalei, Skopje in 2014. Exploram misterioasa fortareata Kale si Podul de Piatra, ajungem la Casa Memoriala a Maicii Tereza, in Piata Macedonia si la statuia lui Alexandru cel Mare, cat si la Moscheea Mustafa Pasha, cu al sau candelabru impunator cu peste 100 de becuri. Ne plimbam prin Vechiul Bazar, pe alei inguste pavate cu piatra cubica si flancate de sute de tarabe de lemn peste care pluteste o mireasma de ceai aromat si delicii savuroase care sfaraie pe gratare. Cazare in Skopje.

Ziua 2
SKOPJE - OHRID (160 KM) Dupa servirea micului dejun calatorim spre Ohrid, prin Canionul Matka, un canion impresionant, sapat de apele turcoaz ale raului Treska. Ohrid, cunoscut si drept Ierusalimul din Balcani datorita celor 365 de biserici construite in zona te fascineaza cu unul dintre cele mai adanci lacuri din Europa, inscris in Patrimoniul Unesco inca din anul 1979. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plimbare in jurul lacului. Cazare si cina in Ohrid.

Ziua 3
OHRID - Tirana & Durres (optional) Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja si relaxare, sau, va propunem, optional, excursie in capitala Albaniei, Tirana. Vizitam Piata Skanderbeg, unde veti vedea statuia lui Skanderbeg - eroul national al Albaniei, Turnul cu Ceas (35 de metri inaltime), Moscheea Et-hem Bey - ce prezinta fresce cu copaci, cascade si poduri, rare pentru arta islamica, Biblioteca Nationala si Muzeul National de Istorie. Continuam spre Durres, cea mai faimoasa statiune din Albania. Spre seara revenim in Ohrid si ne pregatim pentru Slujba de Inviere. Cazare si cina in Ohrid.

Ziua 4
OHRID - zi libera HRISTOS A INVIAT! Timp liber la dispozitia turistilor pentru vizite individuale. Cazare si cina in Ohrid.

Ziua 5
OHRID - BITOLA - SOFIA (450 KM) catre Bitola, supranumit in perioada Imperiului Otoman Orasul Consulatelor, unde vizitam Biserica Sf. Dimitrie, Moscheea Isak Beg, Bazarul Vechi, Orasul Antic Heraclea Linkestis, Turnul cu ceas si ne bucuram de o plimbare pietonala pe strada Shiroc Sokak. Sosim in capitala Bulgariei, unde vom face tur de oras cu autocarul Sofia, un oras vibrant cu istorie bogata, cu o puzderie de cladiri istorice, lacasuri de cult spectaculoase, muzee interesante, strazi cu magazine si cafenele imbietoare si parcuri superbe. Ne oprim in apropierea celui mai animat bulevard din Sofia, Bulevardul Vitosha si pornim la pas printre magazine de designeri in cautare de chilipiruri. Ajungem la Catedrala Sveta Nedelya ce ne impresioneaza cu domurile sale rotunde in stil bizantin. An contrast total, mica Biserica Sveti Georgi (Rotunda), ridicata in sec. IV apare ca o miniatura. O alta biserica a dat numele Capitalei, Biserica Sf. Sofia, aceasta fiind una dintre cele mai vechi biserici, subsolul ei gazduind o veche necropola si vestigii ale altor patru biserici. Continuandu-ne periplul, vom remarca faptul ca in Sofia alterneaza vechiul si noul, monumente sovietice si vestigiile medievale. Mai putem vedea superba cladire a Moscheii Banya Bashi. Cazare in Sofia.

Ziua 6
SOFIA - VELIKO TARNOVO - BACAU (680 KM) Ne imbarcam in autocar si calatorim spre Veliko Tarnovo - oras construit pe mai multe coline si cunoscut in istorie ca vechea Capitala a Celui de-al Doilea Tarat Bulgar. Orasul pastreaza inca magnifica Cetate Tsarevets, aflata pe cea mai inalta dintre coline, pe care o vom vizita si noi. Ne vom bucura de timp liber in acest oras minunat, pentru plimbari si cumparaturi! Sosire in Bacau spre seara, in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.


50 EURO reducere pentru plata integrala pana la 02.02.2024

Pret: 369 EURO
Supliment single: 100 EURO

Transport autocar. IMBARCARE din Bacau LG


Servicii incluse:
PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar licentiat
- 2 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*
- 3 nopti cazare cu demipensiune in Ohrid
- Ghid-insotitor din partea agentiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)
- Asigurarea medicala & storno (recomandata)

EXCURSII OPTIONALE
- Tirana & Durres: 50 Euro/pers.

Oferta din categoria:


 
Sarbatorile pascale 2024 in Ohrid cu plecare din BACAU - 6 zile / 1871 RON
Plecare Pana la
02.May.2024 07.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.11.2023




# #