Circuit PASTE 6 ZILE TURCIA - YALOVA - ISTANBUL HOTEL 5*

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PASTE 6 ZILE TURCIA - YALOVA - ISTANBUL HOTEL 5* / 6 zile

» Plecari: 01.May.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 356 EURO de persoana

» Categorie cazare 5*

» Traseu: Yalova - Istanbul


Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia. Sosire in Istanbul. Cazare la Hotel Akgun 5* sau similar in Istanbul.

Ziua 2
Mic dejun. Timp liber pentru shopping in Marele Bazar. Dupa amiaza plecam spre Yalova.Cazare cu cina la Maxwell Resort Hotel 5* sau similar in Yalova.

Ziua 3
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Bursa - Cumalikizik - pret 45 euro/pers (include transport, ghid insotitor, nu include bilete intrare la obiectivele turistice). Descoperim cea dintai capitala a Imperiului Otoman - Bursa. Aici se afla mausoleul primilor sultani otomani, iar cladirile construite in acea perioada constituie principalul punct de atractie al orasului.
Cumalikizik a fost inclus impreuna cu orasul Bursa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 2014. Situat la poalele muntelui Uludag, Ciumalikizik este un veritabil muzeu in are liber care si-a pastrat traditiile, casele cu arhitectura traditionala otomana din perioada straveche, dar si stilul de viata autentic. Desi Cumalikizik primeste mii de turisti in fiecare an, activitatea de baza a locuitorilor este cea agricola, iar acestia isi vand produsele la targul din centrul satului. Cazare cu cina la Maxwell Resort Hotel 5* sau similar in Yalova.

Ziua 4
Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie optionala cu masa de pranz la Masukiye - Lacul Sapanca - Naturkoy, pret 45 euro/pers (include transport, ghid insotitor, masa de pranz).
Descoperim satul Masukiye, o adevarata oaza de liniste, admiram casele traditionale din lemn si respiram aer curat. Lacul Sapanca este un lac de apa dulce din Turcia, loc popular pentru iubitorii de pasari, precum si pentru pasionatii de pescuit si sporturi nautice. Cazare cu cina la Maxwell Resort Hotel 5* sau similar in Yalova.

Ziua 5
Hristos a inviat! Mic dejun. Ne deplasam catre Istanbul cu oprire la Emaar Square Mall, cel mai mare complex commercial din Turcia. Timp liber pentru shopping.
Optional, Seara Turceasca pe vas, pret 50 euro/pers (va fi organizata pe vas croaziera). In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, ghid insotitor, cina cu specific turcesc, bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse, spectacol).
Cazare la Hotel Akgun 5* sau similar in Istanbul

Ziua 6
Mic dejun. Plecare la ora 08:00 catre Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye. Plecare catre tara, sosire in Bucuresti in jurul orei 22:00, in functie de trafic si formalitatile vamale.


Pretul include:
- transport cu autocar clasificat;
- 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Akgun 5* sau similar in Istanbul, 3 nopti cazare cu mic dejun si cina la Maxwell Resort Hotel 5* sau similar in Yalova;
- ghid de turism atestat;
- transport 2 bagaje/pers (dimensiune maxima admisa: 65 cm inaltime x 45 cm latime x 30 cm adancime). CS


Servicii incluse:
Pretul nu include:
- cheltuieli personale;
- asigurarea medicala si storno;
- bilete de intrare la obiective - au caracter orientativ, OBLIGATORIU - 15 euro/pers pentru ghizii locali in Turcia (se achita OBLIGATORIU la agentie, inainte de plecare, cash sau prin transfer bancar, taxa se achita indiferent ca se participa sau nu la activitatile programului turistic);
- taxa de oras unde aceasta este solicitata (se va achita de catre turisti la agentie sau cash la ghidul insotitor, acesta din urma platind direct la receptie la check-in pentru intreg grupul);
- locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (20 euro/pers/ loc rand 1,15 euro/pers/loc rand 2,10 euro/pers/ loc rand 3);
- orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include;

Excursiile optionale:
- Excursie Bursa - Cumalikizik - 45 euro/pers;
- Excursie optionala cu masa de pranz la Masukiye - Lacul Sapanca - Naturkoy - 45 euro/pers.
- Seara Turceasca pe vas croaziera - 50 euro/pers;
- Pachet toate cele 3 excursii optionale - 125 euro / pers pentru plata integrala completa catre agentie inainte de plecare.

Oferta din categoria:


 
PASTE 6 ZILE TURCIA - YALOVA - ISTANBUL HOTEL 5* - 6 zile / 356 EURO
Plecare Pana la
01.May.2024 06.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.03.2024




# #