Oferta cazare Hotel Belfort prin agentia Places 2 Go

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Brasov la Hotel Belfort

Hotel Belfort Hotel Belfort Hotel Belfort Hotel Belfort Hotel Belfort Hotel Belfort Hotel Belfort
Belfort Hotel este situat într-o poziție centrală deosebită, la 5 minute de mers pe jos de principala arteră pietonală de shopping – Strada Republicii, Piața Sfatului și Poarta Schei, dar în același timp la poalele Tâmpei, chiar lângă liziera pădurii.
Fiind situat deasupra nivelului orașului, Belfort Hotel vă oferă o privelişte superbă asupra Braşovului, dar şi liniştea pădurii şi a muntelui Tâmpa.

Locația și facilitățile oferite de Belfort Hotel creează un loc ideal atât pentru cei care călătoresc în interes de afaceri, cât și pentru cei care preferă turismul de relaxare.
Facilitati: recepție non stop, concierge, sala mic dejun, Bar & Lounge, săli de conferințe, parcare, acces gratuit Wi-Fi, inchiriere biciclete, spălătorie.

La Hotel Belfort poți alege dintre cele 40 de camere spațioase cu vedere spre muntele Tâmpa sau spre panorama Brașovului.

Camerele hotelului se remarcă prin decor, dotări ultra-moderne și ambianță. Toate acestea transformă șederea ta într-una plină de clipe de răsfăț. Băile cu un design modern îți pun la dispoziție accesorii de cea mai bună calitate.
Micul dejun este servit la ultimul etaj al hotelului, unde priveliștea asupra orașului este de-a dreptul spectaculoasă.

Belfort Hotel poate găzdui seminarii, conferințe, întâlniri de afaceri, prezentări de produs sau alte evenimente business într-una dintre cele 3 săli de conferințe dotate ultra-modern.
Sălile pun la dispoziție echipamente audio-video de ultimă generație, echipamente pentru controlul luminilor și logistică prezentări. Beneficiați de consiliere în organizarea evenimentelor din partea personalului Belfort și de facilități adaptate fiecărui tip de eveniment.

Belfort Hotel este poziționat lângă un traseu de jogging care străbate pădurea de la poalele muntelui Tâmpa până la muntele Postăvarul și mai departe.
Aleea de sub Tâmpa este locul în care vei putea alerga în mijlocul naturii și vei putea admira în același timp monumentele istorice ale Brașovului (Bastionul Țesătorilor, Bastionul Postăvarilor și două turnuri de curtină). La poalele muntelui Tâmpa sunt amenajate mai multe zone de practicare a sportului și de recreere, aici având loc pe parcursul anului o serie de competiții sportive.

Principalele trasee montane care duc spre vârful muntelui Tâmpa (995m) sunt exact lângă Belfort Hotel. Telecabina care duce până în vârf este la câteva minute de mers pe jos de la hotel. Tâmpa este unica rezervație naturală din lume în mijlocul unui oraș, fiind o arie cu nenumărate specii de floră și faună protejate.

Descoperă Brașovul sau Tâmpa pe 2 roți! Hotelul pune la dispoziție un serviciu de închiriere de biciclete. Străbate străzile pline de istorie ale orașului sau admiră natura. Dacă alegi orașul, în mai puțin de 5 minute ajungi în Piața Sfatului. În cazul în care alegi natura, trebuie să știi că sunt piste special amenajate pentru a-ți face plimbarea plăcută și accesibilă.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
29.Dec.2021 - 01.Jan.2022 - 1790 RON - Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / Mic dejun inclus

Cazare 3 nopti
Camera matrimoniala + mic dejun = 1790 lei/pers/sejur
Camera matrimoniala deluxe + mic dejun = 1910 lei/pers/sejur
Apartament + mic dejun = 2205 lei/pers/sejur
Bufet festiv 01.01,Mic dejun,Cina festiva Revelion, Petrecere cu Dj
Oferta valabila in limita locurilor disponibile
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.10.2021Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}