Cazare Hotel Ramada By Wyndham Constanta - oferte cazare hotelul Hotel Ramada By Wyndham Constanta

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Constanta, Hotel Ramada By Wyndham Constanta

Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta Hotel Ramada By Wyndham Constanta
Hotel Ramada s-a născut din dorința de a oferi oaspeților o experiență unică a relaxării și a stării de bine. Situat la limita dintre stațiunea Mamaia și orașul Constanța, pe malul lacului, Hotel Ramada este cea mai nouă locație de 4 stele, din zona Mării Negre, un loc în care oaspeții vor putea experimenta momente de liniște, relaxare, răsfăț culinar și un amestec unic de zâmbete, ospitalitate și servicii personalizate.

Mai mult decât un hotel de 4 stele, Hotel Ramada este un concept de business & leisure și ambianță, al cărui obiectiv este de a oferi o experiență minunată.

Hotelul dispune de 170 camere și apartamente, un restaurant atractiv și generos, atât ca spațiu, cât și ca preparate, 4 săli moderne de conferințe pentru organizarea evenimentelor private și corporative și 2 baruri, Centrum, din lobby, și Atmosfera, de la etajul 8.

Stilul modern, culoarea, eleganța, designul unic, serviciile personalizate sunt câteva dintre atuurile hotelului, care oferă și celor mai exigenți oaspeți confortul dorit.

Camerele standard și executive au 42 mp și sunt dotate cu seif, telefon direct, TV LCD LED prin cablu, minibar, uscător de păr, fier și masă de călcat, acces gratuit internet de mare viteză prin cablu și fără fir, baie cu duș sau cadă, chiuvetă, aer condiționat, dulapuri, pătuț de copil (la cerere, gratuit), birou, pat hipoalergenic (la cerere), lampă, minibar, papuci, halat.

Restaurantul Blanche este poziționat la parterul hotelului și este o alegere ideală pentru un prânz, gustări sau cine romantice. Restaurantul Blanche servește un meniu internațional, cu influențe mediteraneene. Decorul plăcut, în tonuri calde, priveliștea către lacul din apropriere, creează o atmosferă elegantă și relaxantă, în același timp.

Barul Centrum este un loc plin de entuziasm, pasiune și căldură. Este locul ideal pentru a petrece timp de calitate, într-o oază de energie. Este poziționat la parter, în aproprierea recepției.

Pe măsură ce vremea devine mai caldă și serile mai lungi, este accesibil barul Atmosfera, poziționat la etajul 8. Barul dispune de canapele confortabile și un lounge confortabil, perfect pentru ca oaspeții să se bucure de priveliștea unică, oferită de bar.

Pentru organizarea evenimentelor, hotelul dispune de 3 săli de conferințe: Cicero, Seneca, Ovidius.

Alte facilități: lumină naturală, control independent al aerului condiționat, ferestre cu sistem de deschidere, linii telefonice, acces la internet de mare viteză, materiale consumabile oferite gratuit, suport de susținere pentru planșe, garderobă.Oferta de la Pico Mar Travel detalii despre agentia Pico Mar Travel
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
01.May.2024 30.Jun.2024 426 RON 255 RON -
01.Jul.2024 03.Jul.2024 504 RON 294 RON -
04.Jul.2024 07.Jul.2024 728 RON 406 RON -
08.Jul.2024 31.Aug.2024 504 RON 294 RON -
01.Sep.2024 30.Sep.2024 426 RON 255 RON -
01.Oct.2024 31.Dec.2024 359 RON 222 RON -
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / cu Mic dejun inclus
detalii oferta
# #