Cazare Hotel Concorde Old Bucharest - oferte cazare hotelul Hotel Concorde Old Bucharest

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Bucuresti, Hotel Concorde Old Bucharest

Hotel Concorde Old Bucharest Hotel Concorde Old Bucharest Hotel Concorde Old Bucharest
Hotelul Concorde**** se află pe Strada Franceză, una dintre cele mai vechi străzi din București. Cafenele, restaurante, centre de business, puncte de transport în comun - totul la distanță de câteva minute. Un punct ideal din care să porniți în explorare !

In anul 1800, zona e cunoscută sub numele de Ulița Ișlicarilor, de la ișlic - căciulă de blană sau de postav populară în epocă, a cărei mărime varia în funcție de rang.

Influențele orientale pălesc în fața celor occidentale, iar atunci când aici își stabilește reşedinţa consulul Franţei la Bucureşti, locul devine cunoscut ca ,,Uliţa Franţuzească". Faima și infamia merg apoi mână-n mână: de numele Străzii Franceze se leagă atât petrecerile mondene strălucitoare, cât și marele incendiu din 1847. Un lucru rămâne însă constant de-a lungul vremurilor: vibrația melancolică, parfumul unic al acestei străzi istorice.

Centrul Vechi al Bucureștiului e o stare de spirit - am putea spune, parafrazând un citat celebru. Această stare de spirit este, pentru noi, armonia: între trecut și prezent, parfum istoric și confort contemporan, estetic și funcțional.
Oferta de la Pico Mar Travel detalii despre agentia Pico Mar Travel
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
01.Jul.2024 31.Aug.2024 110 EURO 60 EURO -
01.Sep.2024 30.Nov.2024 122 EURO 66 EURO -
01.Dec.2024 31.Dec.2024 110 EURO 60 EURO -
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / cu Mic dejun inclus
detalii oferta


# #