Cazare Hotel Roser House Boutique - oferte cazare hotelul Hotel Roser House Boutique

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Colibita, Hotel Roser House Boutique

Hotel Roser House Boutique Hotel Roser House Boutique Hotel Roser House Boutique Hotel Roser House Boutique Hotel Roser House Boutique Hotel Roser House Boutique Hotel Roser House Boutique
Situat la intrarea în Colibița, Hotelul Roser House Boutique oferă o cadă cu hidromasaj în aer liber, o cadă cu hidromasaj interioară și o saună. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele beneficiază de vedere la mare sau la lac. Pentru un plus de confort, se asigură halate de baie și papuci.

Oaspeţii pot lua masa la restaurant și savura băuturi la bar. La proprietate există un lounge și o terasă comune, precum și facilități de grătar și un loc de joacă pentru copii.

La hotel puteți juca tenis, ping-pong și mini-fotbal, iar zona este ideală pentru ciclism și drumeții. Proprietatea are și un cinematograf 3D.

Hotelul Roser House Boutique se află la 40 km de Vatra Dornei și la 31 km de Bistrița. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Târgu Mureş, situat la 86 km. La proprietate există parcare privată gratuită.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,8 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Vorbim limba dumneavoastră!
# #