Cazare Hotel Mon Jardin - oferte cazare hotelul Hotel Mon Jardin

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Mahmudia, Hotel Mon Jardin

Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin Hotel Mon Jardin
Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere este cazarea in Delta Dunarii intr-o oaza de lux, liniste si confort asigurata de hotelul nostru, una dintre cele mai luxoase unitati de cazare din Delta Dunarii, cu facilitati si servicii de 4 stele.

Camerele sunt dotate cu tot confortul, la inaltimea calificativului de cazare de 4 stele pe care il are hotelul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit.

Hotel Mon Jardin este locul in care spectacolul naturii (cazare in Delta Dunarii) se imbina perfect cu confortul si tehnologia.

Cazarea in hotelul nostru din Delta Dunarii va pune la dispozitie parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.

Pe langa cazarea in Delta Dunarii beneficiati de transport catre locurile de vanatoare, pescuit si manastirile din nordul Dobrogei.

Cazarea la Hotel Mon Jardin, in Delta Dunarii, ofera conditii excelente nu doar pentru relaxare si agrement, dar si pentru activitati de afaceri. Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri cazarea in Delta Dunarii este completata cu o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.

Hotelul este inconjurat de parcuri cu alei si bancute pentru relaxare, de piscine cu chez long-uri si umbrele pentru plaja, de parcare cu sistem de supraveghere si de o terasa acoperita, dotata cu barbeque pentru petreceri in aer liber.

Cele 28 de camere, 2 apartamente si o garsoniera sunt dotate cu tot confortul cerut de calificativul de 4 stele pe care il are hotelul (aer conditionat, minibar, TV color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina si room service).

Restaurantul este situat intr-o incapere rotunda cu o deschidere perfecta catre Dunare si faleza.Oferta de la Pico Mar Travel detalii despre agentia Pico Mar Travel
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
01.Nov.2019 31.Dec.2019 240 RON 135 RON 114 RON
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / cu Mic dejun inclus
detalii oferta

Oferta de la ARROW INTERNATIONAL TRAVEL detalii despre agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
01.Nov.2019 31.Dec.2019 - 120 RON -
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / cu Mic dejun inclus
detalii oferta


# #