Cazare Hotel Delta Paradis - oferte cazare hotelul Hotel Delta Paradis

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Murighiol, Hotel Delta Paradis

Hotel Delta Paradis Hotel Delta Paradis Hotel Delta Paradis
Pensiunea Delta Paradis este situata pe Canalul Dunavat, la o distanta de aproximativ 10 minute pana in gura Lacului Razim. Pensiunea poate fi accesata numai pe apa, prin urmare va veti afla pe o insula inconjurata de ape: de minunata Delta Dunarii. Transferul cu barca de la parcare la Pensiune poate reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le veti avea din Delta Dunarii.

Dotari si Facilitati:
Pensiunea Delta Paradis este compusa din 2 unitati de cazare:
- Delta Paradis 1 - cladire cu 2 etaje: la etajul I funciioneaza 9 camere triple si la etajul al II-lea 5 camere triple si un apartament.
Toate camerele au balcon fie cu vedere la Canalul Dunavat, fie spre Incinta Dunavat 1. La parterul cladirii, functioneaza o sala cu rol de restaurant (in timpul iernii) sau bufet-bar, iar, in timpul verii, aceasta poate fi utilizata ca sala pentru conferinte sau recreere, fiind dotata cu jocuri si activitati pentru copii si adulti.


- Delta Paradis 2 - cladire in care functioneaza12 camere duble si 1 apartament, precum si receptia Pensiunii. Capacitatea totala a unitatilor de cazare este de 28 camere, respectiv 70 de persoane. Cladirile Pensiunii Delta Paradis sunt acoperite cu stuf. Pensiunea dispune, de asemenea, de:
terasa exterioara cu o capacitate de 40 de persoane;
gradini;
gradina de legume;
foisoare si alte locuri de relaxare;
pontoane si diguri unde se poate pescui;
locuri pentru gratar;

Dotari camere:
Camerele triple sunt dotate cu un pat dublu si unul single, camerele duble cu pat matrimonial, iar apartamentul cuprinde o camera cu un pat dublu si un living cu 2 paturi single.
Toate camerele dispun de:
grup sanitar propriu cu apa calda curenta si prosoape (baile sunt dotate cu dus sau cada, moderne, cu gresie, faianta, produse cosmetice de igiena personala);
aer conditionat;
plase contra tantarilor;
mini-frigider;
televizor;
internet wireless;
parchet si gresie ;
# #