Oferta cazare Hotel Complex Vile Neptun-Olimp prin agentia Chef De Duca

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Neptun la Hotel Complex Vile Neptun-Olimp

Hotel Complex Vile Neptun-Olimp Hotel Complex Vile Neptun-Olimp Hotel Complex Vile Neptun-Olimp Hotel Complex Vile Neptun-Olimp Hotel Complex Vile Neptun-Olimp Hotel Complex Vile Neptun-Olimp
Complexul de vile Neptun Olimp (4*) este situat intr-o zona linistita si retrasa, chiar pe faleza statiunii Olimp, la mica distanta de mare, si include cele cinci vile din Olimp: Afrodita, Hera, Atena, Irene si Artemis.
Constructii cu o linie arhitecturala moderna, formate din parter si etaj, aceste vile ofera turistilor pe langa cazare cu un grad de confort deosebit, si gradina, loc de joaca pentru copii, gratar in aer liber si parcare.
Vilele sunt adecvate si pentru grupurile care doresc sa sarbatoreasca diverse evenimente impreuna.
Datorita amplasarii complexului chiar langa Hotelul Belvedere, intre Hotel Majestic si Hotel Muntenia, turistii au posibilitatea de a inota in piscinele hotelurilor Majestic sau Belvedere, de a servi masa la restaurantul si terasele din cadrul hotelurilor Majestic si Amfiteatru-Belvedere sau la celelalte terase de pe plaja. Complexul ofera turistilor acces usor si rapid la centrul statiunii Olimp.
Centrala termica proprie de care dispune complexul de vile face posibila utilizarea lor tot timpul anului, inclusiv in sezonul rece.


Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
01.Sep.2020 - 26.Dec.2020 - 600 RON - Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / fara masa

Vilele se inchirieaza integral (capacitate de max. 6 persoane)
Perioada 01.05 - 03.05 - tarif de 1300 lei / vila / 2 nopti
Perioada 05.06 - 08.06 - tarif de 2000 lei . vila / 3 nopti

Pentru restul de perioade tariful este exprimat per vila / noapte.

Tarifele de mai sus sunt valabile pentru un sejur de minim 3 nopti de cazare; pentru sejururi mai mici (1-2 nopti) tariful se majoreaza cu 10 %. La cerere se poate acorda pat suplimentar, tariful fiind de 50 lei/1 pat/noapte.
Fiecare vila dispune la etaj de 3 dormitoare, cu pat matrimonial si baie proprie cu cabina dus/cada, iar la parter de un living generos si bucatarie complet utilata. Toate camerele sunt dotate cu TV-cablu, internet-wireless si aer conditionat, iar sufrageriile cu canapele si fotolii.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.03.2020Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}