Cazare Hotel Nevis - oferte cazare hotelul Hotel Nevis

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Oradea, Hotel Nevis

Hotel Nevis Hotel Nevis Hotel Nevis Hotel Nevis Hotel Nevis Hotel Nevis Hotel Nevis Hotel Nevis Hotel Nevis
Hotel Nevis, construit intr-un mod ingenios si dispunand de conditii de vis, un loc unde te vei simti mai bine ca acasa...
Are in componenta 24 de camere single, double si apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu mobilier ultramodern, televizor cu cablu tv, minibar, telefon pentru convorbiri interne si internationale, internet, aer conditionat.
Restaurantul hotelului va sta la dispozitie cu un meniu diversificat, bucatarie traditionala si internationala intr-o ambianta speciala. Este locul ideal pentru organizare de nunti, mese festive sau cocktail-uri de afaceri.
Barul de zi, situat la parterul hotelului ofera cadrul ideal pentru savurarea unei cafele sau a unor bauturi fine.
Celor care doresc sa imbine momentele de relaxare cu afacerile, Hotel Nevis le sta la dispozitie cu moderna sala de conferinte, avand o capacitate de 200 de locuri, dotata cu sistem de climatizare, internet wireless, precum si cu toata aparatura specifica, necesara desfasurarii in conditii optime a activitatii. Pentru discutii in cadru restrans (interviuri) va putem pune la dispozitie un birou. Hotel Nevis (www.hotelnevis.ro) este situat la mica distanta de Primaria Oradea, pe o artera care face legatura dintre intrarea in oras dinspre Arad, Aeroportul Oradea si iesirea spre Vama Bors, Satu Mare.
# #