Oferta cazare Hotel ZagaZaga Land prin agentia B.T.T. TOURS

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Tecuci la Hotel ZagaZaga Land

Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land Hotel ZagaZaga Land
ZagaZaga, situat în Delta Siretului, este conceput ca un ansamblu de case de vacanță construite de-a lungul malurilor râului Siret. O locație unică în mijlocul naturii care așteaptă să o descoperiți!
Situat în mijlocul naturii, ZagaZaga Land reflectă și consolidează relația intactă a oamenilor cu natura.
Complexul este o destinație perfectă pentru festivaluri, pentru evenimente speciale și, bineînțeles, pentru petrecerea timpului liber și vacanțe alături de familie și cei dragi.
Există mai multe alternative de a petrece timp de calitate aici. De la căsuțe plutitoare cu propriul ponton, la bungalouri spațioase și zona de glamping cu iurte, la Hambarul pentru evenimente, până la piscina ce oferă o priveliște superbă sau restaurantul cu specific pescăresc, unde vă puteți bucura de preparatele delicioase, gătite special pentru oaspeții complexului.
Conceptul, unic în România, oferă confort înalt în liniștea din mijlocul naturii. Accesul se realizează cu ușurință, fiind situat la numai 200 de kilometri de București (aproximativ 3 ore de condus cu mașina) și la 20 kilometri distanță de Focșani.
Posibilitățile de cazare sunt create pe măsura dorințelor și așteptărilor tale. Poți alege să îți faci sejurul într-o casă plutitoare, un bungalou plutitor sau poți alege corturile special amenajate pentru o experiență intensă în natură.
ZagaZaga cuprinde 41 de bungalouri mobile. Acestea sunt acoperite cu stuf și dotate cu TV, aer condiționat, baie proprie, frigider. Fiecare bungalou are propriul ponton cu ieșire la apă. Camerele au o suprafață utilă de peste 50 mp, având un pat matrimonial și un pat pentru copii la mansardă, toate fiind adaptate atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii.
Puteți avea parte de o experiență inedită alegând să vă cazați într-una din cele 11 case plutitoare. Acestea sunt acoperite cu stuf și dotate cu TV, aer condiționat, baie proprie și frigider. Fiecare are o suprafață de 32 mp, cu o terasă de 6 mp, un pat matrimonial și un pat pentru copii la mansardă, toate fiind adaptate atat pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii.
Vă puteti caza si in zona de concerte „Vama” a complexului, într-unul din cele 26 de corturi de tip iurtă. O experiență aparte, în mijlocul naturii. Fiecare iurtă are o o suprafață interioară de 16 mp și o mică terasă proprie (10 mp), frumos luminată pe timpul nopții. În centrul iurtei sunt aplasate un pat matrimonial și un cufăr pentru depozitare. Există electricitate, încălzire, iar la cerere se poate suplimenta cu un pat pentru copii. Toalete și dușurile sunt la comun, în imediata apropiere.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
24.Jul.2020 - 05.Sep.2020 - 46 EURO - Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / Mic dejun inclus

Tarifele sunt valabile doar de duminica pana joi, inclusiv.

Tarifele includ:
• 1 noapte de cazare in bungalou sau casa plutitoare, cu mic dejun inclus (2 adulti in camera);
• taxa de pescuit sportiv in sistem Catch&Release;
• acces piscina (in timpul sezonului estival);

Costuri suplimentare:
• pentru zilele de vineri si sambata, se achita un supliment de 3 euro / persoana / zi.
• maxim 2 copii < 14 ani – 11 euro / copil / sejur ;
• a treia persoana in camera – 22 euro / zi ;
• mic dejun pentru al treilea adult in camera sau pentru copii – 7 euro / adult, sau copii >14 ani, 3 euro - copii 4 – 14 ani;

Mentiuni:
• tarifele nu sunt valabile in perioada pachetelor de sarbatori, evenimente / festivaluri;
• pentru zilele de vineri si sambata se proceseaza doar rezervari in sistem full weekend (minim V+S)
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.03.2020Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}