Cazare Hotel Savoy - oferte cazare hotelul Hotel Savoy

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Timisoara, Hotel Savoy

Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy
Hotel Savoy este amplasat în centrul oraşului de pe Bega, Timişoara. Clădirea hotelului datează din anul 1935 şi a fost întotdeauna un loc exclusivist, plin de rafinament. Acum hotelul este complet renovat şi îmbunătăţit, dar păstrează totuşi, în amintirea vremurilor trecute, faţada originală a clădirii.

Cazarea turiştilor se face în 38 de camere duble, 12 camere single, 2 garsoniere şi 2 apartamente, luxos mobilate şi decorate în culori calde şi pastelate, reflectând stilul şi eleganţa art-deco. Fiecare spaţiu de cazare dispune de baie proprie, aer condiţionat, încălzire centrală, Internet, telefon, televizor şi cablu TV. Personalul hotelului stă la dispoziţia oaspeţilor pentru a le asigura confortul şi relaxarea de care au nevoie.

Restaurantul Savoy îşi aşteaptă clienţii într-un ambient elegant, intim şi cu preparate deosebite din bucătăria românească şi internaţională. Un mic dejun copios, un dejun de afaceri sau o cină romantică sunt prilejuri pentru a beneficia de servirea ireproşabilă a personalului restaurantului şi a savura bucatele delicioase sau băuturile rafinate.
# #