Cazare Hotel Cabana Capra - oferte cazare hotelul Hotel Cabana Capra

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Transfagarasan, Hotel Cabana Capra

Hotel Cabana Capra Hotel Cabana Capra Hotel Cabana Capra Hotel Cabana Capra Hotel Cabana Capra Hotel Cabana Capra Hotel Cabana Capra
Complexul Turistic CAPRA 3*** - amplasat la altitudinea de 1585 m pe Transfagarasan, la 75 km de Curtea de Arges si 9 Km de Balea Lac, dispune in acest moment de locuri de cazare in 26 camere duble, toate dotate cu: grup sanitar propriu, cabina de dus, TV,centrala termica automata proprie.

Salonul restaurant are o capacitate de 80 de locuri si permite organizarea unor evenimente festive – gen petreceri de companie, aniversari, dineuri sau evenimente private.

Bucataria este una traditionala, bazata pe preparate speciafic romanesti, dar care poate satisface, in conditiile unei cereri speciale, cele mai diverse gusturi.

Specialitatea casei – preparatele vanatoresti si bulzul ciobanesc – se regasesc intotdeauna in meniul curent, la preturi speciale.

Sala de conferinte a Complexului Turistic Capra dispune de 50 de locuri si poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie precum mese rotunde, seminarii, conferinte, sesiuni de brainstorming sau team-building s.a. De remarcat este faptul ca oferta Complexului Turistic Capra pentru reuniunile corporate este una completa pentru ca ea include, spre deosebire de ofertele similare, posibilitati nenumarate de relaxare si entertainment.

Vizitatorii pot fi angrenati intr-o serie de activitati conexe, incepand de la vizitele la obiectivele turistice invecinate (Barajul Vidraru, Balea Lac, Cetatea Poienari etc.), continuand cu drumetiile pe traseele montane (de exemplu, pe muntele Ghitu, pornind din Capataneni) si terminand cu sporturile de iarna (alpinism, ski fond sau sanius).Oferta de la Pico Mar Travel detalii despre agentia Pico Mar Travel
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
09.May.2024 30.Jun.2024 350 RON 200 RON -
01.Jul.2024 31.Aug.2024 400 RON 225 RON -
01.Sep.2024 31.Dec.2024 350 RON 200 RON -
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / cu Mic dejun inclus
detalii oferta


# #