Cazare Hotel Naslada - oferte cazare hotelul Hotel Naslada

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Balcik, Hotel Naslada

Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada
LOCALIZAREA UNITATII DE CAZARE : Hotel NASLADA este situat în zona turistică a oraşului Balcic, oraş ce a fost în timpuri vechi reşedinţa de vară a Reginei Maria a României. Această reşedinţă include un parc impresionant, cu un gazon de 36 de acri şi o grădină botanică, a doua gradina cea mai mare din Europa.

DESCRIEREA UNITATII DE CAZARE : Hotel NASLADA se afla pe malul estic al litoralului bulgar, in zona Dvoretsa in Balchik sau “oraşul alb de la Marea Neagră” – unde poetul Ovidiu i-a dat acest nume când l-a zărit de pe mare, în drum către Tomis (Constanţa), locul său de exil la Pontul Euxin. Populaţia Balcicului este de 15000 de locuitori si are o istorie veche de 26 de secole. În secolul al IV–lea î.Hr. grecii au format colonii în zonă: Mesemvria / Nesebar / Apolonia / Sozopol / Odesos / Varna / Kruni. Kruni este primul nume al oraşului Balcic şi înseamnă “izvor”, “sursă”. În secolul III î.Hr. marea a aruncat pe ţărm o statuie a zeului grec Dionysos şi oraşul a fost numit Dionyssopolis. Un templu al lui Dionysos a fost construit în centrul oraşului şi localnicii îl foloseau pentru a se închina lui Dionysos - zeul vinului şi a Demetrei - zeiţa belşugului. În vremea romanilor a fost construit un mare bastion cu labirinturi subterane, ce a supravieţuit până în sec VI, era noastră. Ruinele sale pot fi încă văzute în partea nouă a oraşului. Există diferite versiuni privind originea denumirii de “Balcic”: fie de la cuvântul “baldjikei” – “sătuc dulce”, fie de la “balyk” – “peşte”. Produsele ecologice din această regiune sunt excelente, de aceea mierea, fructele şi legumele sunt suculente şi gustoase. Balcic este o staţiune liniştită şi confortabilă. Oamenii pot afla aici odihna adevărată după viaţa intensă din oraşe. Oricine a fost vreodată aici se va întoarce. Hotelul Naslada din Balchik ofera conditiile excelente petrecerii unui sejur linistit inconjurat de natura, cu conditii foarte bune de cazare.

STRUCTURA DE CAZARE : Hotel NASLADA are corpuri de 2*+,3* si 3*+ si detine 150 camere cu 2 si 3 paturi si 13 apartamente dotate cu: Grup sanitar, TV, aer conditionat ( nu la toate camerele ), telefon, balcon, minibar.

SERVICII SI FACILITATI : Hotel NASLADA are un restaurant, gratar, specializat în pregătirea bucatelor bulgaresti şi un bar cu o mare selecţie de băuturi. Pentru toţi cei care isi petrec vacanta in hotel există două piscine, o sala de fitness, tennis de masa, biliard, sauna, masaj, parcare, schimb valutar, internet, doctor, inchiriere de biciclete, camera de bagaje, seif la receptie.
# #