Cazare Hotel Giannis Studios - oferte cazare hotelul Hotel Giannis Studios

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Insula Thassos, Hotel Giannis Studios

Hotel Giannis Studios Hotel Giannis Studios Hotel Giannis Studios
Înconjurat de o grădină liniştită cu pomi fructiferi şi zone de relaxare, acest hotel administrat de o familie este situat la numai 10 metri de plaja din Kinira. Oferă camere cu aer condiţionat şi balcon mobilat.

Toate camerele de la Pension Giannis au pardoseală din gresie, TV, frigider şi mobilier din lemn de calitate superioară. Printre facilitățile suplimentare se numără un uscător de păr, WiFi gratuit și o baie cu duș.

Oaspeții au acces la bucătăria comună, dotată cu toate echipamentele necesare pentru prepararea meselor, având inclusiv aparat de cafea și prăjitor de pâine.

De la Pension Giannis se poate ajunge cu uşurinţă la plajele neatinse de pe insula Thassos. Proprietatea este situată la 3 km de plaja Paradis, la 7 km de plaja Golden şi la 10 km de plaja Aliki. La câțiva pași se găsesc diverse taverne și un minimarket.

Grădina mare are numeroase locuri de relaxare şi zone umbrite, unde oaspeţii pot savura o cafea dimineaţa sau o băutură după-amiaza. Parcarea privată este gratuită.Oferta de la Alsys Travel detalii despre agentia Alsys Travel
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
01.Jun.2021 30.Jun.2021 - 30 EURO -
01.Jul.2021 10.Sep.2021 - 35 EURO -
11.Sep.2021 30.Sep.2021 - 30 EURO -
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana /
detalii oferta


# #