Cazare Hotel Royal Grand And Spa - oferte cazare hotelul Hotel Royal Grand And Spa

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Kavarna, Hotel Royal Grand And Spa

Hotel Royal Grand  And Spa Hotel Royal Grand  And Spa Hotel Royal Grand  And Spa Hotel Royal Grand  And Spa Hotel Royal Grand  And Spa
Localizare: Royal Grand Hotel and Spa se află în oraşul Kavarna. Staţiunea Nisipurile de Aur se află la 40 km de Royal Grand Hotel and Spa, iar orașul Varna, la 54,5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 61,8 km de proprietate.

Facilitati: Hotelul pune la dispoziţie unităţi de cazare, o zonă de plajă privată, precum și un centru de fitness. Printre diversele facilități oferite, proprietatea include un bar și un restaurant. De asemene, hotelul are piscină în aer liber, cadă cu hidromasaj și recepție cu program nonstop. Bufetul de mic dejun este servit în zona special amenajată. În zona wellness aveţi la dispoziţie o saună, un hamam și o piscină interioară. În orașul Kavarna şi în împrejurimi, oaspeţii au la dispoziţie diverse activităţi, cum ar fi pescuitul.

Dotari camere: Camerele hotelului au birou şi balcon cu vedere la mare. Baia proprie include articole de toaletă gratuite.
Oferta de la Places 2 Go detalii despre agentia Places 2 Go
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
09.Jul.2021 24.Aug.2021 - 70 EURO -
25.Aug.2021 14.Sep.2021 - 58 EURO -
15.Sep.2021 01.Oct.2021 - 43 EURO -
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / cu All inclusive
detalii oferta
# #