Oferta cazare Hotel Feriendorf Village prin agentia Places 2 Go

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Obertraun la Hotel Feriendorf Village

Hotel Feriendorf Village Hotel Feriendorf Village Hotel Feriendorf Village
Amplasare: liniştit pe malul lacului, centrul oraşului si gara sunt la aproximativ 5 minute de mers pe jos iar staţia de transport pe cablu Krippenstein la aproximativ 2 km departare.

Facilitati si dotari: 59 de cabane cu total 176 de paturi. Clădirea centrală cu recepţie. Restaurant şi cafenea / bar şi terasă. Zona de wellness cu piscină interioară de înot 12m x 5m x 1.4m (inclus în preţ). Pentru o taxă suplimentara puteti beneficia saună cu baie de aburi, masaj, alte servicii de SPA.

Copii: loc de joaca pentru copii, program agrement organizat in lunile iulie-august, 5 zile saptamanal pentru copii cu vârsta între 3 - 12 ani.
Parcare: La sosire/ plecare se poate parca in fata cabanei pt. Des- si incărcare a bagajelor. În imediata apropiere a fiecărei cabane este 1 loc de parcare/cabana. Parcare suplimentare la parcul auto principal.

Toate cabanele sunt construite din lemn în stil alpin si au dotari standard: living cu camin suedez ( lemn de foc se poate cumpara, de la recepţie), Faltz Sat-TV, bucătărie moderna complet mobilata, balcon/terasa cu mobilier de grădină. Toate camerele duble au propriul Flat-TV. Băile au cabină de duş sau căzi de baie.

Tipul I: Cabana „Hallstättersee” - max. 4 adulţi. Parter: bucatarie, zona de luat masa, living cu o canapea extensibilă; etaj: 2 dormitoare fiecare cu duş/WC, balcon accesibil din ambele camere
Tipul II: Cabana „Attersee” - max. 6 adulti. Parter: precum cabana Tip I + baie sau duş şi toaletă separată; etaj: 3 dormitoare, fiecare cu propriile Flat-TV. Dintre acestea, 2 camere cu baie proprie resp. duş/WC, balcon accesibil de la două camere.
Tip III: Cabana „Wolfgangsee” - un maxim de 6 adulti descriere cabana Attersee plus sauna proprie la subsol.
Tipul IV: Apartament „Mondsee” - maxim 8 adulţi; Parter: bucatarie, zona de luat masa, living cu canapea extensibila, dormitor cu pat dublu şi baie resp. duş/WC; Etaj: 3 dormitoare, fiecare cu propriile Flat-TV. Fiecare cameră propria baie, resp. duş/WC, saună cu duş.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
22.Jan.2022 - 29.Jan.2022 - 90 EURO - Rezervare
29.Jan.2022 - 19.Feb.2022 - 112 EURO - Rezervare
19.Feb.2022 - 05.Mar.2022 - 127 EURO - Rezervare
05.Mar.2022 - 16.Apr.2022 - 70 EURO - Rezervare
16.Apr.2022 - 23.Apr.2022 - 127 EURO - Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / fara masa

Tarifele nu includ taxa de stațiune (2 euro/persoană peste 15 ani/noapte) și taxa de curățenie finală, set de lenjerie și set de prosoape (150 euro/cabană)

Opțional: mic dejun (20 euro/zi/adult), demipensiune (44 euro/zi/adult)
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.09.2021Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}