Oferta cazare Hotel Les Magnolias prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Cazare in la Hotel Les Magnolias

Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias Hotel Les Magnolias
Locatie: Situat la 40 de km sud de Bourgas, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este lata de 100 de metri si are o lungime de 4.5 km. Caracteristici: „Marina Royal Palace 5*” este un hotel nou construit (in 2005) si ofera turistilor 300 de camere somptuoase, suites si junior suites, toate cu cada si dus, uscator de par, telefon direct, SAT-TV, mini frigider, safe, balcon. „Belleville” si „Pelican” ofera o calitate de inalta clasa.
Camerele sunt complet mobilate, dotate cu aer conditionat, SAT-TV, telefon, frigider, safe (in camera sau la receptie), dus sau cada, uscator de par, mocheta sau gresie, balcon saui terasa.
Facilitati ale complexului: 5 restaurante, 2 sali de conferinta, baruri, cafenea, cocktail bar, club de noapte, crama, biliard, cateva piscine exterioare, 7 terenuri de tenis (doua din ele luminate), tenis de masa, tir cu arcul, volei si fotbal pe plaja, darts, program de animatie, amfiteatru, program de animatie seara, gimnastica.
Pentru copii: animatie, mini-club, terenuri de joaca, piscine pentru copii, scaune speciale pentru copii, baby cots.
Sistemul All Inclusive: mic dejun, pranz, gustari, cafea si gustari, cina si gustari tarzii, toate in stil bufet; bauturi racoritoare, cafea si ceai, bauturile alcoolice locale. Aerobic, stretching, tenis, tenis de masa, tir cu arcul, darts. De asemenea, programele de animatie, jacuzzi, sauna, gimnastica, centrul de fitness, animatie pentru copii.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Hotelul Les Magnolias este situat la numai 150 de metri de plaja din Primorsko și are o zonă de plajă privată cu umbrele de soare și șezlonguri. Oferă gratuit o piscină în aer liber, o piscină pentru copii şi o bibliotecă lângă piscină. WiFi în zonele publice şi parcarea privată sunt disponibile gratuit.

Unităţile de cazare mobilate modern includ aer condiționat, TV cu ecran plat şi canale prin cablu, baie privată şi balcon.

Restaurantul oferă preparate din bucătăria internațională, precum şi o selecție de vinuri. Barul oferă băuturi revigorante şi gustări.

Hotelul Les Magnolias are un centru spa cu saună, cadă cu hidromasaj, hamam și zonă de fitness. De asemenea, este disponibil un centru sportiv, cu teren de volei, stadion, teren de tenis și tenis de masă.

Oraşul Kiten, cunoscut pentru zonele sale comerciale dezvoltate, este la 2,5 km. Există un aeroport privat pentru zboruri civile necomerciale la 5 km. Aeroportul Burgas este situat la 60 km, iar transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.02.2021



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}