Oferta cazare Hotel Primorsko Del Sol prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Primorsko Del Sol

Hotel Primorsko Del Sol Hotel Primorsko Del Sol Hotel Primorsko Del Sol Hotel Primorsko Del Sol Hotel Primorsko Del Sol Hotel Primorsko Del Sol Hotel Primorsko Del Sol
Localizare : La 200 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiunii.
Dotari camera : un pat dublu, pat suplimentar, aer conditionat central, telefon, televiziune prin satelit,frigider, seif (contra cost), balcon cu mobilier, Wi-Fi (gratuit), toaleta si baie cu cabina de dus / dus, uscator de par, telefon, prosoape.
Facilitati: restaurant principal, restaurant A-la-carte,Pizza bar, bar in lobby, bar la piscine, Patiserie VIP - Wi-Fi de mare viteza, cafea espresso, vin, bere, bauturi racoritoare, produse de patiserie, prajituri, ziare - contra cost, bar la plaja (plaja de nord, contra cost, discount special pentru oaspetii hotelului), aer conditionat in locurile publice, seif (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), birou de schimb valutar, sala de conferinte (capacitate - 300 de locuri), centru SPA professional, magazine, spalatorie (contra cost), fier de calcat (gratuit, se cere depozit), locuri de parcare nesupravegheate (gratuit), parcare subterana (contra cost), accesul cu animale de companie nu este permis.
Sport si agrement : • piscina exterioara, piscina interioara, sala de fitness, animatie pentru adulti si copii (de 6 ori pe saptamana), tenis de masa , sauna, billiard,masaj, baie de aburi, baie turceasca.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Hotelul Primorsko Del Sol se află în partea de sud a orașului, la 200 de metri de centru și la 100 de metri de plajă. Există un hotel și clădiri separate, cu apartamente. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscina interioară și la piscina în aer liber cu umbrele și șezlonguri.

Cu balcon și vedere la mare, la piscină sau la parc, camerele Hotelului Primorsko Del Sol sunt amenajate modern și elegant. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV, canapea, masă cu scaune și baie privată cu duș, articole de toaletă și uscător de păr. În plus, studiourile sunt prevăzute cu chicinetă, iar apartamentele cu 2 dormitoare cuprind 2 băi.

Oferta all inclusive a hotelului este disponibilă în restaurantul principal. Este prezent și un restaurant à la carte separat, unde oaspeții pot alege din diverse salate, mâncăruri și vinuri.

De asemenea, aveți la dispoziție un bar la piscină, un bar de pizza și un magazin de dulciuri. La Hotelul Primorsko Del Sol există bucătărie deschisă, program de animație pe tot parcursul zilei, turnee de volei, discotecă pentru copii, programe de divertisment de seară și un club de noapte cu karaoke.

Parcarea subterană poate fi utilizată la un cost suplimentar. Recepția este deschisă nonstop. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice și accesibilă la un cost suplimentar în camere și apartamente. Oaspeții pot folosi gratuit centrul de fitness.

Baia de aburi, hamamul și serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Proprietatea are o sală de conferințe, schimb valutar, o spălătorie și un seif care pot fi utilizate la un cost suplimentar.

Aeroportul din Burgas este situat la mai puțin de 60 km de Hotelul Primorsko Del Sol.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.02.2021



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}