Cazare Hotel Ferien Knollhof - oferte cazare hotelul Hotel Ferien Knollhof

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Ramsau, Hotel Ferien Knollhof

Hotel Ferien Knollhof Hotel Ferien Knollhof Hotel Ferien Knollhof
Ferienhotel Knollhof este situat la o altitudine de 1200 de metri, în zona de schi Ramsau am Dachstein, lângă teleschiul Bergkristall și la 500 de metri de centrul localității. Hotelul oferă o piscină în aer liber, un teren de tenis și Wi-Fi gratuit.

Fiecare cameră are mobilier tradițional, balcon, zonă de relaxare și TV prin cablu. La recepție sunt disponibile halate de baie, la un cost suplimentar.

Restaurantul rustic oferă specialități regionale și internaționale. Oaspeții pot lua masa și pe terasă. La cerere sunt disponibile meniuri dietetice speciale.

Oaspeții se pot relaxa în zona spa, care include o saună finlandeză, o baie de aburi aromatică, o cabină cu infraroșu și un pat de plajă. La cerere sunt disponibile masaje.

Iarna, oaspeții pot închiria echipament de schi de la proprietate și au la dispoziție un depozit pentru acesta. De asemenea, la proprietate există o școală de schi și un traseu de schi fond. Este disponibilă parcare privată gratuită.

Din iunie până în septembrie, Knollhof Ferienhotel oferă drumeții cu proprietarii hotelului, în calitate de ghizi.

Ghețarul Dachstein se găsește la 7 km, iar regiunea de schi Planai-Hochwurzen-Reiteralm-Hauser Kaibling este situată la 9,5 km. La 250 de metri se află o stație a autobuzului de schi.


# #