Cazare Hotel Premier Fort Beach - oferte cazare hotelul Hotel Premier Fort Beach

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare St. Vlas, Hotel Premier Fort Beach

Hotel Premier Fort Beach Hotel Premier Fort Beach Hotel Premier Fort Beach Hotel Premier Fort Beach Hotel Premier Fort Beach
Hotelul Premier Fort Beach este la 10 metri de plaja din Sveti Vlas şi oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, o piscină în aer liber, un restaurant, acces gratuit la internet WiFi şi o zonă de wellness. Proprietatea asigură locuri de parcare gratuite.
Unităţile elegante ale hotelului Premier Fort Beach sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi oferă o chicinetă bine utilată şi un balcon. De asemenea, unităţile au podea cu parchet, o cameră de zi cu canapea şi o baie cu duş.
În zona de wellness aveţi la dispoziţie un centru de fitness, o saună şi servicii de masaj. De asemenea, hotelul asigură un serviciu de închiriere auto, un teren de tenis şi o masă de biliard. Oaspeţii se pot bucura şi de un program de animaţie.
Hotelul Premier Fort Beach se află la 30 km de aeroportul oraşului Burgas şi la 100 km de aeroportul oraşului Varna. La cerere, hotelul poate organiza servicii de transfer.


# #