Cazare Hotel Erika - oferte cazare hotelul Hotel Erika

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Wagrain, Hotel Erika

Hotel Erika Hotel Erika Hotel Erika
Wanderhotel Erika este amplasat aproape de centrul localității Wagrain și de piscina Amade, aflate la doar 200 m depărtare. Stația skibus este la 50 m depărtare și asigură transportul schiorilor, la intervale de 10 minute, către telecabinele Grafenberg (700 m, 1 stație) și către Flying Mozart (900 m, 4 stații).

Hotelul este administrat de familia proprietară și are 39 de camere, restaurant, bar, terasă, Wi-Fi, masă de tenis, billiard, posibilitate de închiriere biciclete, în funcție de disponibilitate, (Electro-Bikes contra cost), cameră de joacă pentru copii, parcare, acces Wi-Fi, depozit-uscător pentru echipament schi și snowboard.

SPA/Wellness: zona de relaxare cu soft-saună și saună cu plante, baie de aburi. Contra cost: solar și masaje.

Camerele au duș/WC, foehn, TV prin satelit, telefon, seif, majoritatea balcon.
Camere single (SGL): se află la mansardă, au parțial balcon, pot și ocupate de 1 adult, 1 adult+1 copil 12,9 ani sau chiar 2 adulți, ca o mică dublă (tarif special redus pt. al 2-lea adult, conform precizării de mai jos).
Camere duble (DBL) sau triple (TRPL): cu pat dublu pentru 2 persoane sau cu pat dublu și un pat suplimentar pentru max. 3 persoane; au balcon.
Camere familiale (FAM): cu pat dublu și 2 paturi suplimentare sau paturi supraetajate pentru max. 4 persoane, cu balcon.
Camere de familie deluxe (FAM-DLX): formate din 2 camere duble separate, pentru 4-6 persoane, cu balcon. Ocupare minimă: 2 adl.+2 copii.Oferta de la Places 2 Go detalii despre agentia Places 2 Go
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
30.Jan.2021 06.Mar.2021 144 EURO 120 EURO -
06.Mar.2021 13.Mar.2021 134 EURO 118 EURO -
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / cu Demipensiune inclusa
detalii oferta


# #