Circuit 10.10 INDOCHINA: VIETNAM – CAMBODGIA 2024 5*, avion , 15 zile , pret/ persoana =3190Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

10.10 INDOCHINA: VIETNAM – CAMBODGIA 2024 5*, avion , 15 zile , pret/ persoana =3190Eur / 15 zile

» Plecari: 10.Oct.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 3190 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 09.10.2024
» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Ho Chi Minh – Cu Chi – Tay Ninh – Delta Mekongului – Hue – Hoi An – My Son - – Bana Hills – Da Nang – Siem Reap – Angkor Wat – Halong Bay – Hanoi


Ziua 1 (Joi 10.10.2024): Bucuresti – Istanbul – Ho Chi Minh City
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni la ora 18:40 si intalnire cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Turkish Airlines TK1046 cu decolare la ora 21:40 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora locala 23:10.
Ziua 2 (Vineri 11.10.2024): Istanbul – Ho Chi Minh (Saigon)
Dupa escala in Istanbul, imbarcare pe cursa TK162 cu decolare la ora 02:00. Aterizare la Ho Chi Minh la ora locala 16:20. Dupa formalitatile vamale, intalnire cu ghidul local pentru transfer privat la Hotel Northen Charm 4* sau similar pentru cazare.
Mese: cina (la restaurant local)
Ziua 3 (Sambata 12.10.2024): Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh
Mic dejun. Dimineata ne vom deplasa la Tay Ninh pentru a vizita templul dedicat religiei Cao Dai care incorporeaza idei din budism, crestinism, hinduism si alte religii. Templul principal este o structura arhitecturala intriganta si unica, cu un amestec de influente asiatice si europene. Fatada sa este remarcabila pentru culorile vibrante si designul acoperisului. Vom ajunge in jurul pranzului pentru a asista la ceremonia demna si frumoasa a credinciosilor Cao Dai. In continuarea zilei vom merge sa vizitam Tunelurile de la Cu Chi, o calatorie inapoi in timp, o retea de peste 250 km folosita de Viet Cong pentru a se sustrage fortelor americane si sud-vietnameze in timpul razboiului din Vietnam. Transfer privat la Ho Chi Minh pentru cazare la Hotel Northern Charm 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 4 (Duminica 13.10.2024): Ho Chi Minh – Ben Tre/Delta Mekongului – Ho Chi Minh
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre Ben Tre, care, ca fiecare provincie din Delta Mekong, are propriile sale locuri secrete care asteapta sa fie explorate. O plimbare cu barca de-a lungul canalelor marginite de palmieri este o modalitate excelenta de a admira delta. Vom vizita un atelier de fabricare a bomboanelor de cocos si unul de confectionare a covoraselor colorate. Vom face o oprire pentru a gusta delicioasele fructe locale si a savura un ceai. In continuarea zilei ne vom plimba cu barca pe canale, pe langa plantatiile de orez si campurile cultivate cu legume, vom observa modul de viata al localnicilor. Vom savura un pranz classic in delta cu peste “urechi de elefant”, rulat in felii de castravete alaturi de alte delicatese locale. Seara, transfer la Ho Chi Minh pentru cazare la Hotel Northern Charm 4* sau similar.
Mese: mic dejun, pranz si cina (la restaurant local)
Ziua 5 (Luni 14.10.2024): Ho Chi Minh – Hue
Mic dejun. Zi dedicata turului de oras tur in Ho Chi Minh, oras care vibreaza de energie, inovatie si mult trafic, cunoscut anterior ca Saigon, este inima economica a Vietnamului, o metropola cosmopolita si libera. Peisajul sau urban dinamic reuneste vechiul si noul Vietnam in cele mai compacte spatii, reprezentand atat trecutul orasului, cat si viitorul sau. Vom vedea Catedrala Notre Dame, finalizata in 1880, o oaza de liniste in zona aglomerata din centrul orasului, construita in intregime din materiale importate din Franta. Vizavi de catedrala se afla fermecatoarea cladire a Postei, in interiorul sau vom vedea o sala flancata de cabine telefonice din lemn din epoca victoriana si harti istorice pe pereti. In continuare vom vizita Palatul Reunificarii, cunoscut si sub numele de Palatul Independentei. Palatul a fost cartierul rezidential si administrativ al presedintelui Vietnamului de Sud. In continuarea zilei vom vizita Pagoda Thien Hau si Pagoda Ngoc Hoang situate in Cartierul Chinezesc. Turul se va incheia cu vizita la Muzeul Razboiului, unul dintre cele mai faimoase muzee de istorie din Vietnam, care ne va transforma cunostintele de istorie despre razboiul din Vietnam. Transfer la aeroport pentru zborul spre Hue. Cazare la Hotel Romance 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 6 (Marti 15.10.2024): Hue
Mic dejun. Zi dedicata explorarii orasului Hue. Regii dinastiei Nguyen si-au construit aici capitala feudala, dar mostenirea imperiala este doar unul dintre multele motive pentru a vizita acest oras. Hue este celebru pentru bucataria sa rafinata, pentru strazile sale pline de verdeata marginite de pagode care pastreaza patina timpului, conace art deco si piete uimitoare, Raul Parfumat curgand in ritm lent pe care restul orasului este bucuros sa-l urmeze. Vom vizita Citadela Imperiala, o fortareata inclusa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Muzeul Regal de Antichitati – care gazduieste o colectie de lucrari apartinand dinastiei Nguyen; Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi din oras. In continuare vom vizita Mausoleul Regelui Khai Dinh, o combinatie de stil architectural oriental si occidental, una dintre principalele atractii ale orasului si Mausoleul Regelui Minh Mang. Cazare la Hotel Romance 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 7 (Miercuri 16.10.2024): Hue – Da Nang – Marble Mountain – Hoi An
Mic dejun. Dimineata vom vizita Muntii de Marmura, in trecut fiind un loc spiritual important pentru vechea populatie Cham din partea centrala a Vietnamului. In prezent Muntii de Marmura gazduiesc o retea de pesteri, tuneluri, turnuri si pagode construite de budistii Mahayana si de regii dinastiei Nguyen. Structurile si sanctuarele se imbina armonios cu natura. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Hoi An, port comercial vechi, unde Raul Thu Bon serpuieste pe langa case si vechile pagode, in timp ce barcile vin si pleaca de pe vechiul chei. Vom face un tur pietonal care va include Templul Quan Cong, construit in 1653 ca lacas de cult; Sala de Adunari Cantoneza, Podul Acoperit Japonez, vechi de peste 400 de ani construit pentru a conecta comunitatea japoneza de cea chineza care locuia de cealalta parte a canalului. In continuare vom vizita atelierul de artizanat din Hoi An. Cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar) situat direct pe plaja Cua Dai, cea mai apropiata plaja de centrul istoric din Hoi An.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 8 (Joi 17.10.2024): Hoi An – My Son – Hoi An
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, cumparaturi sau activitati individuale. Pe langa frumusetea straveche si pasnica a orasului vechi cu casele sale cu acoperis cu tigla rosie, statuile emblematice de un galben stralucitor sau felinarele colorate, Hoi An capteaza vizitatorii prin uimitoarea plaja An Bang. Tabloul natural desenat de fasiile albe de nisip intinse, suprafata marii de culoarea albastru smarald si barcile rustice, impreuna cu briza racoroasa a marii, va risipi toata oboseala din agitatia vietii cotidiene. Optional excursie la Sanctuarul My Son, una dintre cele mai frumoase atractii din zona, aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Intre sec. IV-XIV, pe coasta Vietnamului contemporan a existat o cultura care isi datora originile religioase hinduismului indian. Templele au fost construite de catre dinastia Champa ca loc de ceremonii religioase pentru regi si eroii nationali. Cazare la Hotel Palm Garden Resort 5*(sau similar) situat direct pe plaja Cua Dai, cea mai apropiata plaja de centrul istoric din Hoi An.
Mese: mic dejun
Optional: excursie Sanctuarul My Son
Ziua 9 (Vineri 18.10.2024): Hoi An – Bana Hills – Siem Reap/Cambodgia
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre Bana Hills si Golden Bridge, anterior un loc popular de vacanta al francezilor. Vom urca cu telecabina, o infrastructura moderna pe care celebrul post de televiziune CNN a clasat-o printre cele mai impresionante 10 sisteme de acest fel din lume. Sistemul de telecabine are 5 rute, dintre care multe au doborat recordurile mondiale si sunt castigatoare de premii internationale. Ne vom plimba pe Golden Bridge, inaugurat oficial in 2018, care a fost votat de revista TIME drept una dintre „Top 10 cele mai bune destinatii ale lumii” si admirat de cotidianul The Guardian drept „cel mai impresionant pod pietonal al lumii”. Vom putea sa admiram pagoda Linh Ung si sa ne relaxam in Le Jardin si Fantasy Park, al treilea cel mai mare parc interior de distractii din lume. In continuarea zilei transfer la aeroportul din Da Nang pentru zborul spre Siem Reap. Cazare la Hotel Tara Angkor 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 10 (Sambata 19.10.2024): Siem Reap – Angkor Wat – Siem Reap
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii Complexului Angkor. Turul de vizitare va incepe cu Angkor Thom, ultima capitala a Imperiului Khmer, oras fortificat, care cuprindea resedinte pentru preoti, oficiali ai palatului si militari, precum si cladiri administrative. Monumentele de piatra ramase sunt marturie ca Angkor Thom a fost intr-adevar un „Oras Mare”, asa cum sugereaza numele sau. Vom intra prin poarta sudica flancata de figuri de piatra pe fiecare parte - demoni in dreapta si zei in stanga. Vom vedea in interiorul zidurilor Templul Bayon, Phimeanakas, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Vom continua cu Angkor Wat, construit in prima jumatate a sec. XII (113-5 I.Hr.), de catre regele Suryavarman al II-lea ca un vast templu funerar si dedicat zeilor hindusi Shiva, Brahma si Vishnu. Cuprindea mai mult de o mie de cladiri si este una dintre marile minuni culturale ale lumii. Angkor Wat este cea mai mare structura religioasa din lume, acoperind aprox. 160 ha si marcheaza punctul culminant al arhitecturii Khmer. Este cel mai mare monument al complexului Angkor si cel mai bine conservat, fiind o capodopera arhitecturala, perfectiunea sa in compozitie, echilibru, proportii, relief si sculptura il fac unul dintre cele mai frumoase monumente din lume. Peretii templului sunt acoperiti cu sculpturi in basorelief de foarte inalta calitate, reprezentand zei hindusi, scene antice khmer, precum si scene din Mahabharata si Ramayana. Vom continua cu vizita la Ta Prohm – Templul Junglei, lasat neatins de arheologi, cu exceptia cailor de acces. Invaluit intr-o jungla densa, in care copacii isi intind radacinile gigantice peste pietre, perforand peretii si terasele, in timp ce ramurile si frunzele lor se impletesc pentru a forma un acoperis peste structuri. Vom incheia ziua cu vizita la Banteay Samre, templul elaborat cu sculpturi fine. Cazare la Hotel Tara Angkor 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Ziua 11 (Duminica 20.10.2024): Siem Reap – Lacul Tonle Sap – Siem Reap
Mic dejun. Dimineata vom face o croaziera pe Lacul Tonle Sap, adesea numit “inima” Cambodgiei. Lacul este habitatul pentru multe specii rare de pasari, reptile, pesti, mamifere si insecte care fac parte integranta din biodiversitatea acestui mare lac, unele dintre ele fiind pe cale de disparitie: crocodilul siamez, macacul mancator de crabi, pelicanul cu cioc patat si tantalul alb (specie de barza). UNESCO a desemnat zona rezervatie a biosferei, ajutand la stabilirea de legi si reglementari pentru conservarea zonei. Pescuitul este o indeletnicire sezoniera pentru majoritatea familiilor care traiesc pe lacul Tonle Sap, iar pajistile sunt folosite pentru pasunatul vitelor si agricultura. In continuarea zilei vom vizita Scoala Artizanilor, care ofera pregatire tinerilor cambodgieni in efortul de a reinvia traditiile antice khmere de sculptura in piatra si lemn, Wat Thmey, stupa unica cu pereti de sticla care contine oasele victimelor khmerilor rosii si Wat Bo (sec XVIII), o pagoda cu pereti pictati cu scene din Ramayana. Seara vom participa la o cina cu spectacol de dansuri apsara. Cazare la Hotel Tara Angkor 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina cu spectacol de dansuri apsara (la restaurant local)
Ziua 12 (Luni 21.10.2024): Siem Reap – Hanoi
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul spre Hanoi. Transfer pentru cazare la hotel. Optional Hanoi by Night Food Tour, impreuna cu echipa Vespa vom porni intr-o aventura culinara si nu numai! Aceasta este o modalitate grozava de a vedea parti ale orasului despre care majoritatea turistilor nu au sansa sa le vada. Vom savura Bun Cha, celebra delicatesa culinara din Hanoi la restaurantul unde presedintele Barack Obama a servit cina; ne vom indrepta spre Cartierul Francez pentru a vedea Opera din Hanoi si sansa de a face o fotografie frumoasa si de a afla istoria zonei; ne vom deplasa spre urmatoarea destinatie, Podul Long Bien, o structura magnifica construita cu mai mult de 100 de ani in urma, care se intinde peste Raul Rosu; continuam plimbarea si vom trece prin frumosul drum ceramic si Podul Chuong Duong pentru a savura „rata cu crusa de usturoi ars” si „rata cu crusa si paté de ficat”; plimbarea captivanta in trafic ne va duce la un restaurant local cu mancare autentica si apoi pe alei mici pentru a incerca versiuni diferite de supa Pho si multe alte feluri de mancare vietnameze renumite; vom face o plimbare in jurul lacului din Hanoi pe care majoritatea vizitatorilor au rareori sansa sa o faca; continuam turul si ne oprim pentru a fotografia Mausoleul Ho Chi Minh; vom opri la un local langa calea ferata, unde vom avea sansa sa vedem trenul trecand si sa ne bucuram de cafeaua cu ou (egg coffee); este momentul pentru a asculta muzica acustica live moderna sau jazz clasic intr-un bar local. Cazare la Hotel MK Premier 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina (la restaurant local)
Optional: Hanoi by Night Food Vespa Tour
Ziua 13 (Marti 22.10.2024): Hanoi – Halong Bay
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre Halong Bay (UNESCO) strabatand peisaje rurale pitoresti. Ne vom imbarca pe modernul vas de croaziera, care mergand dincolo de itinerariul obisnuit, cu peisajele spectaculoase din Golful Halong si uimitorul Golf Lan Ha, vom descoperi paradisul uitat din partea sudica a Golfului Tonkin. Facilitatile vasului isi propun sa ne ofere cele mai confortabile si satisfacatoare experiente, cum ar fi piscina cu jacuzzi in aer liber, servicii spa, bar si restaurant. O multime de activitati palpitante, cum ar fi plimbarea cu caiacul, plaja, pescuitul calamarilor, lectiile de gatit ne asteapta in aceasta croaziera. Cazare la bordul vasului de croaziera La Casta 5* sau similar.
Mese: mic dejun, pranz si cina (pe vas)
* programul croazierei poate fi modificat in functie de conditiile meteo specifice
Ziua 14 (Miercuri 23.10.2024): Halong Bay – Hanoi
Dimineata devreme putem sa ne alaturam lectiei de Tai Chi pe terasa vasului, ne vom bucura de atmosfera proaspata si vom admira rasaritul soarelui. Mic dejun. In continuare vom admira faimosul Tra Bau, cu formatiunile sale carstice spectaculoase. Dupa brunch, vom debarca si ne vom indrepta spre Hanoi unde vom participa la un spectacol de marionete pe apa. Cazare la Hotel MK Premier 4* sau similar.
Mese: mic dejun, brunch si cina (la restaurant local)
Ziua 15 (Joi 24.10.2024): Hanoi – Istanbul
Mic dejun. Zi dedicata explorarii orasului Hanoi, fondat in urma cu peste 1000 de ani de-a lungul Raului Rosu, numita Thang Long (balaur care zboara) de catre imparatul Ly Thai To. Capitala Vietnamului este bogata in istorie, strazile din cartierul sau vechi datand din sec. XIV. Dupa o mie de ani de razboi, dezastre naturale si diverse administratii, orasul a crescut din mlastini in capitala carismatica care este astazi. Vom incepe turul cu vizita la Mausoleul Ho Chi Minh, locul de odihna al celui mai mare lider politic al Vietnamului, Ho Chí Minh. Vom continua cu One Pillar Pagoda, pagoda budista din lemn construita in mijlocul unui iaz pe un singur stalp de piatra, in forma de floare de lotus, simbol al puritatii in filosofia budista; Templul Literaturii, construit in 1076, fiind prima scoala nationala a Vietnamului si cel mai mare centru de educatie confucianista avansata in epoca medievala. Vom face o plimbare cu ciclo-ricsa prin cartierul vechi din Hanoi pentru a observa viata de zi cu zi a oamenilor. In continuare vom vizita Muzeul de Etnografie si vom admira Templul Ngoc Son, situat in zona lacului Hoan Kiem din centrul orasului. Cina la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK165 cu decolare la ora 23:05 spre Istanbul.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 15 (Vineri 25.10.2024): Istanbul – Bucuresti
Sosire la Istanbul la ora locala 04:45. Dupa escala la Istanbul, imbarcare pe cursa TK1043 cu decolare spre Bucuresti la ora 07:00. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 08:15.


Servicii incluse:
Servicii incluse
3 nopti cazare la Hotel Northem Charm 4* sau similar in Ho Chi Minh (Saigon)
2 nopti cazare la Hotel Romance 4* sau similar in Hue
2 nopti cazare la Cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* sau similar in Hoi An
3 nopti cazare la Hotel Tara Angkor 4* sau similar in Siem Reap
1 noapte cazare pe vasul de croaziera La Casta 5* sau similar in Halong Bay
2 nopti cazare la Hotel Mk Premier 4* sau similar in Hanoi
mese: 13 mic dejunuri, 1 brunch, 2 pranzuri si 12 cine
transport autocar cu A/C adaptat la nr. de turisti
zbor cu compania Turkish Airlines (bagaj de cala de max. 40 kg - 2 piese a cate max. 23 kg; bagaj de mana de max. 8 kg)
zbor pe rutele Ho Chi Minh – Hue, Da Nang – Siem Reap, Siem Reap - Hanoi (bagaj de cala de max. 20 kg; bagaj de mana de max 7 kg)
taxele de aeroport si securitate
tur de oras in Ho Chi Minh
excursie cu barca in Delta Mekongului
vizita Tunelurile de la Cu Chi
tur de oras in Hue
tur in Hoi An
excursie Bana Hill si Golden Bridge
vizita complexul Angkor Wat
croaziera pe Lacul Tonle Sap
croaziera in Halong Bay
tur de oras in Hanoi
plimbarea cu ciclo-ricsa
taxele de intrare la obiectivele mentionate in programul turistic
transfer privat aeroport – hotel – aeroport
taxa de procesare viza Vietnam
insotitor roman de grup pe toata durata programului
ghizi locali

Pretul nu include
mesele si bauturile care nu sunt mentionate ca fiind incluse
taxele de oras (acolo unde se aplica)
taxa de viza Cambodgia: 30 usd/persoana (se achita individual la sosire pe aeroport in Siem Reap)
bacsisuri pentru ghidul local si soferi se achita direct insotitorului roman de grup la destinatie (total 60 euro/persoana)
excursiile optionale care se pot realiza cu un nr minim de 10 participanti:
Excursie My Son: 50 usd/persoana
Hanoi by Night Food Vespa Tour: 120 usd/persoana
alte servicii decat cele mentionate in programul excursiei
Asigurare Medicala si Storno , optionala, la tariful de 32 euro/persoana
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.

100
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate


Oferta din categoria:


 
10.10 INDOCHINA: VIETNAM – CAMBODGIA 2024 5*, avion , 15 zile , pret/ persoana =3190Eur - 15 zile / 3190 EURO
Plecare Pana la
10.Oct.2024 24.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.02.2024




# #