Circuit 17.08 Circuit SRI LANKA & sejur la plaja in MALDIVE , avion,9 nopti /12 zile pret/ persoana =2649Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

17.08 Circuit SRI LANKA & sejur la plaja in MALDIVE , avion,9 nopti /12 zile pret/ persoana =2649Eur / 12 zile

» Plecari: 17.Aug.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 2649 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Colombo – Kap-Ela – Dambulla – Polonnaruwa – Sigiriya – Matale – Kandy – Peradeniya – Nuwara Eliya – Colombo – Male – South Male Atoll – Male


Ziua 1 (Sambata 17.08.2024): Bucuresti – Dubai
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni la ora 12:40 si intalnire cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Fly Dubai FZ1798 cu decolare la ora 15:40 spre Dubai. Aterizare la Dubai la ora locala 21:35.
Ziua 2 (Duminica 18.08.2024): Dubai – Colombo – Kap-Ela – Dambulla
Dupa escala in Dubai, imbarcare pe cursa FZ579 cu decolare la ora 02:20. Aterizare la Colombo la ora locala 08:35. Dupa formalitatile vamale ne vom intalni cu ghidul local si ne vom deplasa spre Triunghiul Cultural al tarii, trecand pe langa sate pitoresti si plantatii de nuca de cocos. Vom face o oprire la lacul de acumulare Kandalama, ne vom urca la bordul unui catamaran pentru scurta calatorie la satul Kap-Ela, unde vom vedea elefantii in habitatul lor natural. Elefantii sunt sinonimi cu cultura din Sri Lanka. Vom trai o experienta unica, ajutati de mahout-ii lor vom ajuta la scaldatul elefantilor. In continuarea zilei de vom deplasa la Dambulla pentru cazare la Hotel Tropical Life Resort 4* sau similar.
Mese: cina
Ziua 3 (Luni 19.08.2024): Dambulla – Sigiriya – Polonnaruwa – Dambulla
Mic dejun. Dimineata vom vizita Fortareata Sigiriya (UNESCO), amplasata in mijlocul unui peisaj uimitor. Situl dateaza din timpul domniei Regelui Kasyapa (477-495 d.Hr.), care a ales Sigiriya ca noua sa capitala. Peretii sunt decorati cu fresce, constituind un impresionant palat chiar in varful coloanei de stanca. In continuarea zilei ne vom deplasa la Polonnaruwa (UNESCO) – a doua capitala a tarii dupa distrugerea orasului Anuradhapura in 993. Fabulosul oras-gradina creat de Regele Parakramabahu I in sec. XII cuprindea situri budiste, palate, gradini, retele complexe de rezervoare de apa. Palatul Regal, printre cele mai remarcabile cladiri din vechiul Polonnaruwa, a fost un edificiu impunator pe care cronicile il descriu ca avand „inaltimea de sapte etaje si avand o mie de camere”. Vom admira camera de consiliu impodobita cu portaluri cu lei si stalpi gratiosi. Cladirea este decorata in jurul bazei cu basoreliefuri infatisand elefanti puternici. Cazare la Hotel Tropical Life Resort & Spa 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 4 (Marti 20.08.2024): Dambulla – Matale – Kandy
Mic dejun. Dimineata vom vizita Templul Pestera (UNESCO) din Dambulla, cel mai mare si cel mai bine conservat complex de temple de roca din Sri Lanka. Atractiile principale sunt reprezentate de statui si picturi infatisand scene din viata lui Buddha. Urmatorul popas va fi la Matale unde vom vizita o gradina de mirodenii, care timp de secole au fost unul dintre principalele exporturi din Sri Lanka, ele fiind utilizate ca medicamente, cosmetice, precum si pentru aromatizarea alimentelor. Aceste condimente ne vor dezvalui secretul delicioaselor mancaruri traditionale din Sri Lanka. In continuarea zilei ne vom deplasa la Kandy, oras fortareata ingropat adanc in jungla care a rezistat atacurilor puterilor colonialiste mult timp dupa ce restul insulei fusese deja ocupat. Localnicii, gazde primitoare, sunt foarte mandri de finetea preparatelor culinare. Vom vizita Templul Relicvei Dintelui, loc sacru pentru budisti, aici fiind adus un dinte a lui Buddha in sec. IV din India antica. Cazare la Hotel Earl’s Regent 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 5 (Miercuri 21.08.2024): Kandy – Peradeniya – Kandy
Mic dejun. Dimineata ne vom deplasa spre Peradeniya pentru a vizita Gradinile Botanice Regale, cele mai mari din Sri Lanka si printre cele mai frumoase din Asia, gradini marginite de cursul natural ale Raului Mahaweli, cel mai mare din Sri Lanka. Gradinile din Peradeniya sunt renumite pentru colectia de orhidee si cuprind peste 4000 de specii de plante (inclusiv orhidee), mirodenii, plante medicinale si palmieri. In continuarea zilei vom participa la o inedita lectie de gatit. Ne vom deplasa cu tuk-tuk-urile in piata locala unde vom alege legumele si condimentele noastre preferate. In continuare, la atelierul de gatit, maestrul bucatar ne va explica procedurile si vom gati propriul curry folosind legumele si condimentele alese. In incheierea zilei vom vizita o scoala de dans a unui maestru care preda arta straveche de a dansa tinerilor studenti pasionati. Cazare la Hotel Earl’s Regent 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 6 (Joi 22.08.2024): Kandy – Nanu Oya – Nuwara Eliya
Mic dejun. Dimineata vom avea parte de o inedita experienta de calatorie cu trenul pana la Nanu Oya/Nuwara Eliya. Peisajul dramatic al muntilor ne va trezi simturile in timp ce vom trece pe langa plantatii de ceai luxuriante, varfuri maiestuoase si cascade spectaculoase. Reteaua de cai ferate din Sri Lanka a fost dezvoltata prima oara in perioada coloniala. Calatoria cu trenul alaturi de localnici este o experienta fabuloasa si foarte placuta. Dupa sosire vom explora Nuwara Eliya, numele inseamnand „orasul de la campie” sau „oras al luminii”, fiind localizat in centrul epic al mai multor lanturi muntoase, clima zonei fiind similara cu cea a Angliei si astfel castigandu-si titlul de „Mica Anglie”. Pe vremea stapanirii coloniale britanice localitatea a fost capitala comertului cu ceai. Cazare la Hotel Galway Heights 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 7 (Vineri 23.08.2024): Nuwara Eliya – Colombo
Mic dejun. Dimineata vom vizita o plantatie si o fabrica de ceai unde vom vedea cum se recolteaza frunzele de ceai si vom degusta celebra bautura. In continuarea zilei ne vom deplasa spre Colombo, unde vom face un tur al capitalei economice a tarii si cel mai mare oras. Initial un mic port maritim, Colombo a devenit proeminent in sec. XVI odata cu sosirea portughezilor in 1505 si dezvoltarea acestuia ca un port major in timpul ocupatiei britanice. Mostenirea din timpul stapanirii portugheza, olandeza si britanica se regaseste in fiecare zona a orasului. Vom vedea Fortul si Poarta Kayman cu clopotnita, fostul centru administrativ britanic si garnizoana militara, Sea Street si pietele din inima cartierului Pettah, Biserica Olandeza Wolfendhaal datand din 1749, un templu budist si Piata Independentei. Cazare la Hotel The Grand Bell 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 8 (Sambata 24.08.2024): Colombo – Male – South Male Atoll
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Fly Dubai FZ1026 la ora 10:35. Sosire la Male la ora locala 11.25. Transfer cu barca rapida pe South Male Atoll pentru cazare la Hotel Adaaran Club Rannalhi 4* sau similar.
Mese: mic dejun si cina
Ziua 9 (Duminica 25.08.2024): South Male Atoll
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, relaxare sau excursii optionale. Cazare la Hotel Adaaran Club Rannalhi 4* sau similar.
Mese: All Inclusive
Ziua 10 (Luni 26.08.2024): South Male Atoll
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, relaxare sau excursii optionale. Cazare la Hotel Adaaran Club Rannalhi 4* sau similar.
Mese: All Inclusive
Ziua 11 (Marti 27.08.2024): South Male Atoll – Male – Dubai
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare. Camerele sunt disponibile pana la ora 12:00 (optional late check out pana la ora transferului). Transfer cu barca rapida la aeroportul din Male pentru imbarcare pe cursa Fly Dubai FZ1570 cu decolare la ora 23:40 spre Dubai.
Mese: All Inclusive
Ziua 12 (Miercuri 28.08.2024): Dubai – Bucuresti
Sosire la Dubai la ora locala 03:10. Dupa escala la Dubai, imbarcare pe cursa FZ1797 cu decolare spre Bucuresti la ora 10:20. Aterizare la Bucuresti Henri Coanda-Otopeni la ora locala 14:45.


Servicii incluse:
Servicii incluse
2 nopti cazare la Hotel Tropical Life Resort & Spa 4* sau similar in Dambulla
2 nopti cazare la Hotel Earl’s Regent 4* sau similar in Kandy
1 noapte cazare la Hotel Galway Heights 4* sau similar in Nuwara Eliya
1 noapte cazare la Hotel The Grand Bell 4* sau similar in Colombo
3 nopti cazare la Hotel Adaraan Club Rannalhi 4* sau similar in South Male Atoll
mese: 6 mic dejunuri si 6 cine, 3 All Inclusive
transport autocar cu A/C adaptat la nr. de turisti
zbor compania Fly Dubai pe ruta Bucuresti – Colombo/Male – Bucuresti cu escala la Dubai (bagaj de cala de max. 20 kg; bagaj de mana de max 7 kg)
zbor compania Fly Dubai pe ruta Colombo - Male (bagaj de cala de max. 20 kg; bagaj de mana de max 7 kg)
taxele de aeroport si securitate
vizita la satul cu elefanti Kap-Ela
vizita Fortareata Sigiriya
vizita capitala antica Polonnaruwa
vizita Templul Pestera in Dambulla
vizita gradina de mirodenii in Matale
vizita Templul Relicvei Dintelui in Kandy
vizita Gradinile Botanice Regale din Peradeniya
participare la lectie de gatit
vizita scoala de dans in Kandy
explorare Nuwara Eliya (Little England)
vizita plantatie si fabrica de ceai
tur de oras in Colombo
calatorie cu trenul Kandy – Nanu Oya/Nuwara Eliya
taxele de intrare la obiectivele mentionate in programul turistic
transfer privat cu autocarul aeroport – hotel – aeroport in Sri Lanka
transfer cu barca rapida aeroport – resort – aeroport in Maldive
taxe turistice Maldive
insotitor roman de grup pe toata durata programului
ghid local pe toata durata programului in Sri Lanka
asistenta locala transferuri in Maldive

Pretul nu include
mesele si bauturile care nu sunt mentionate ca fiind incluse (conceptul All Inclusive este valabil in ultima zi pana la transferul la aeroport si se refera la gustari si bauturi, nu si la mesele principale)
taxele de oras (acolo unde se aplica)
late check-out hotel in Maldive (in functie de disponibilitate): 90 eur/camera dubla sau single
taxa de viza si procesare Sri Lanka: 55 euro/pers. (se achita la inscriere)
bacsisuri pentru ghidul local si soferi se achita direct insotitorului roman de grup la destinatie (total 50 euro/persoana)
excursiile optionale care se pot realiza cu un nr minim de participanti
alte servicii decat cele mentionate in programul excursiei
Asigurare Medicala si Storno , optionala, la tariful de 32 euro/persoana

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
100

Oferta din categoria:


 
17.08 Circuit SRI LANKA & sejur la plaja in MALDIVE , avion,9 nopti /12 zile pret/ persoana =2649Eur - 12 zile / 2649 EURO
Plecare Pana la
17.Aug.2024 28.Aug.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.03.2024




# #