Circuit 24.05 Croaziera de grup JAPONIA si TAIWAN 2024 , 10 nopti, pret/ persoana =3550Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

24.05 Croaziera de grup JAPONIA si TAIWAN 2024 , 10 nopti, pret/ persoana =3550Eur / 14 zile

» Plecari: 24.May.2024

» Transport: cu
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 3550 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 23.05.2024
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Tokyo Fuji Nagoya Kobe Kochi Okinawa Miyako Jima Hualien Taipei


Ziua 1: BUCURESTI ISTANBUL Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:00 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 21:40 si sosire in Istanbul la ora locala 23:10.

Ziua 2: ISTANBUL TOKYO Plecare spre Tokyo la ora locala 02:20 dimineata si sosire pe aeroportul Haneda la ora locala 19:25. Transfer si cazare la hotel Prezio Tokyo Tamachi 3* superior (sau similar).

Ziua 3: TOKYO Mic dejun. Astazi vom participa la un tur panoramic al capitalei nipone. Vom admira principalele atractii ale orasului: Templul Senso-ji (Asakusa Kannon) cu a sa pagoda cu cinci etaje in curtea careia se afla un cazan urias din bronz plin cu tamaie aprinsa, renumita strada Nakamise cu suveniruri si gustari traditionale, zona Palatului Imperial situat intr-un peisaj elegant cu iazuri si pini, bulevardul Ginza comparabil cu 5th Avenue din New York. Turul include si pranzul la un restaurant local. Dupa pranz, vom face transferul in portul orasului Tokyo pentru formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera Norwegian Spirit, care va pleca din port la ora 19:00. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales, in regim de pensiune completa.

Ziua 4: MUNTELE FUJI SHIMIZU Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Shimizu la ora 07:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 17:00. Shimizu este un oras port situat pe coasta de est a Japoniei, la doar 15 km distanta de Muntele Fuji. Aici vom admira spectaculoasa priveliste a muntelui Fuji-san (daca conditiile meteo o vor permite). Acesta este cel mai inalt varf din Tara Soarelui Rasare (3.776 m) si este si cel mai venerat de catre budisti, avand o perfectiune geometrica rara. Vom avea de ales intre excursiile optionale oferite de compania de croaziere, iar recomandarea noastra este sa vizitam Mishima Sky Walk, un pod pietonal suspendat de unde se deschide una dintre cele mai frumoase panorame spre Muntele Fuji.Alte obiective interesante de vizitat sunt: plaja Miho-no-Matsubara, care este inconjurata de o padure pitoreasca de pini, altarul Fujisan Hongu Sengentaisha, construit pentru a potoli zeitatea vulcanica a lui Fuji sau altarul Kunouzan Toshogu, o adevarata capodopera japoneza. Cazare la bordul vasului in regim de pensiune completa.

Ziua 5: NAGOYAMic dejun. Vasul Norwegian Spirit va ajunge dimineata in port la ora 07:00 si va pleca de aici dupa amiaza la ora 17:00.Nagoya este o metropola situata in partea centrala a tarii, pe coasta sudica a insulei Honshu. Orasul gazduieste castelul cu acelasi nume, construit in 1612 si refacut in1959, dupa un incendiu devastator. Aici se afla de asemenea si altarele: Atsuta si Ise, doua dintre cele mai vechi si mai faimoase altare Shinto.Orasul are o vechime de 400 de ani, fiind intemeiat dupa batalia de la Sekigaha. Unificand Japonia, Tokugawa Ieyasu a inceput constructia Castelului Nagoya, in 1610, iar in anii ce au urmat locuitorii fostului oras Kiyosu s-au mutat in zona din jurul castelului. Sub conducerea lui Tokugawa Ieyasu, Nagoya a devenit un centru al culturii, manufacturii si al comertului, iar in zilele noastre orasul este unul dintre cele mai importante centre industriale ale tarii. Pentru iubitorii de natura exista zona Fujimae-higata de langa port, cel mai mare loc din Japonia in care se opresc pasarile migratoare. Vom avea de ales intre excursiile optionale oferite. Cazare la bordul vasului in regim de pensiune completa.

Ziua 6: KYOTO KOBEMic dejun. Vasul de croaziera Norwegian Spirit va stationa timp de doua zile in orasul Kyoto, ajungand in port la ora 08:00 dimineata in data de 29.05 si plecand de aici in ziua urmatoare, pe 30.05 la ora 20:00. Kyoto este vechea capitala a Japoniei (intre anii 794 si 1868), denumita si capitala linistii si pacii datorita numeroaselor gradini Zen, faimoasa pentru vechii mestesugari care modeleaza bronzul, care creeaza obiecte incredibile din portelan si care fac minuni din firele de matase. Vom avea de optat pentru diverse excursii optionale propuse de catre compania de croaziere. Printre atractiile turistice notabile ale orasului Kyoto vom aminti urmatoarele: Templul de Argint, Altarul Heian, parcul Okazaki, Templul Ginkakuji, Templul Arashiyama Jojakkoji si Podul Togetsukyo. Cazare la bordul vasului in regim de pensiune completa.

Ziua 7: KYOTO KOBEMic dejun. Vasul de croaziera Norwegian Spirit va stationa timp de doua zile in orasul Kyoto, ajungand in port la ora 08:00 dimineata in data de 29.05 si plecand de aici in ziua urmatoare, pe 30.05 la ora 20:00. Kyoto este vechea capitala a Japoniei (intre anii 794 si 1868), denumita si capitala linistii si pacii datorita numeroaselor gradini Zen, faimoasa pentru vechii mestesugari care modeleaza bronzul, care creeaza obiecte incredibile din portelan si care fac minuni din firele de matase. Vom avea de optat pentru diverse excursii optionale propuse de catre compania de croaziere. Printre atractiile turistice notabile ale orasului Kyoto vom aminti urmatoarele: Templul de Argint, Altarul Heian, parcul Okazaki, Templul Ginkakuji, Templul Arashiyama Jojakkoji si Podul Togetsukyo. Cazare la bordul vasului in regim de pensiune completa.

Ziua 8: KOCHIVom ajunge la ora 08:00 dimineata in orasul Kochi, iar dupa micul dejun vom putea pleca in explorare pe cont propriu in oras sau vom putea opta pentru excursii optionale. Numele orasului a fost dat de castelul feudal in jurul caruia s-a dezvoltat. Castelul a fost finalizat in anul 1611 ca resedinta a razboinicului Yamauchi Kazutoyo care l-a sprijinit pe Tokugawa Ieyasu in a deveni shogun. Va recomandam sa vizitati Castelul Kochi, unul dintre cele 12 castele ale Japoniei care au supravietuit unor vremuri foarte dificile. Vasul va ramane in port pana la ora 17:00. Cazare la bordul vasului in regim de pensiune completa.

Ziua 9: PE MAREMic dejun. Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele. Norwegian Spirit este un vas de croaziera deosebit, oferind o gama larga de facilitati printre care vom aminti si cele 16 restaurante cu specific frantuzesc, restaurantul asiatic Shogun, piscina Trivoli unde vom putea savura cocktailul preferat sau cele 4 jacuzzi in aer liber. Ne vom bucura de o zi de rasfat la bordul unui vas senzational.

Ziua 10: NAHA OKINAWAMic dejun. In jurul orei 07:30, vasul Norwegian Spirit va acosta in portul Naha Okinawa si va ramane aici pana la ora 19:00. Naha este cel mai important oras de pe insula Okinawa, mare parte din populatia insulei locuind aici. Astazi vom avea din nou de ales intre excursiile optionale propuse de catre compania de croaziere sau sa exploram pe cont propriu orasul in care vom ajunge. Printre principalele atractii ale orasului amintim: Castelul Shuri, fostul parlament al regatului Ryukyu, construit in stilul Okinawa, Parcul Pacii, ce ofera privelisti uimitoare si unde se gaseste Coltul de Piata al Pacii (format din granit in forma de valuri pe care sunt scrise numele celor care au murit pe front) sau Lumea Okinawa, un parc tematic in stil asiatic. Cazare la bordul vasului in regim de pensiune completa.

Ziua 11: MIYAKOJIMA OKINAWAVom ajunge la ora 09:00 in orasul Miyakojima, iar dupa micul dejun vom putea pleca in explorare pe cont propriu in oras sau vom putea opta pentru excursiile optionale propuse de vasul de croaziera. Insula Miyako, se afla la cateva sute de kilometri distanta de insula Okinawa, iar aici vom vedea unele dintre cele mai frumoase plaje din Japonia. Avem la dispozitie intreaga zi pentru a ne relaxa sau a vizita zona. Cazare la bordul vasului in regim de pensiune completa.

Ziua 12: HUALIEN (TAIWAN)Mic dejun. In aceasta dimineata la ora 06:00 dimineata vasul de croaziera Norwegian Spirit va ajunge in portul din Hualien. Vasul va stationa in port pana la ora 17:00, dupa care va pleca spre Taipei. Dupa micul dejun, vom pleca in explorare pe cont propriu in oras sau vom putea opta pentru excursiile optionale propuse de compania de croaziere. Hualien este un orasel pitoresc aflat pe coasta estica a Taiwanului, fiind situat intre munte si coasta Oceanului Pacific. Localnicii il numesc cu mandrie cel mai frumos oras de pe malul oceanului. In cadrul excursiilor optionale propuse de catre compania de croaziere vom putea vizita obiective turistice importante cum ar fi: Templul Gang Tian, cel mai mare templu al orasului, dedicat lui Matsu (zeita binevoitoare a marii); Templul ChingHsiou, in stil japonez si care detine artefacte istorice ce includ zeci de statui ale zeilor budisti sau frumoasa resedinta Pine Garden care a fost construita pentru un oficial militar in timpul dominatiei coloniale japoneze. Cazare la bordul vasului in regim de pensiune completa.

Ziua 13: TAIPEI (TAIWAN) - ISTANBULMic dejun. Dupa formalitatile de debarcare, vom cobori de pe vas si vom porni in explorarea orasului Taipei in cadrul turului de oras inclus. Taipei este cel mai mare oras din Taiwan, precum si un centru politic, economic si cultural foarte important. Este o metropola cosmopolita cu o atmosfera animata si diversa, plina de exuberanta. In cadrul turului de oras cu pranz inclus vom vizita urmatoarele obiective: Templul Longhsan, unul dintre cele mai vechi temple din tara, Memorialul Chiang Kai-shek, Turnul Taipei 101, un reper turistic ce nu poate trece neobservat. Excursia se va incheia cu vizitarea zonei de shoping Ximending. Templul Longhsan atrage prin frumusetea detaliilor, a stalpilor superb decorati si a unei perechi de dragoni turnati in bronz care pazesc intrarea principala. Interiorul este decorat cu numeroase sculpturi din lemn care il infatiseaza pe Buddha in diverse ipostaze. Tot aici se afla si cele mai vechi poeme chinezesti, de o valoare inestimabila. Memorialul Chiang Kai-shek se afla in centrul orasului, fiind construit in intregime din marmura alba. Edificiul a fost facut dupa arhitectura din Beijing, avand patru laturi ce au aspectul unor piramide, iar plafonul este pictat in nuante de albastru. Turnul Taipei 101 are 509 metri inaltime si se situeaza in topul celor mai inalte cladiri din lume. Constructia sa a durat 5 ani, fiind finalizata in 2004. Tot aici se afla si cel mai rapid lift din lume care atinge viteza de 63 km/h, iar de pe platforma de observare ne vom putea bucura de cele mai spectaculoase panorame ale orasului. Dupa amiaza, vom fi transferati la aeroport pentru a ne imbarca pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Istanbul. Decolare la ora locala 21:40.

Ziua 14: ISTANBUL - BUCURESTISosire in Istanbul la ora locala 05:20 dimineata si decolare spre Bucuresti la ora 07:00 dimineata. Aterizare la Bucuresti la ora locala 08:15.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Tokyo si Taipei Bucuresti compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor in Istanbul);
1 noapte cazare in Tokyo cu mic dejun inclus la hotel de 3*superior;
10 nopti cazare pe vasul Norwegian Spirit in functie de tipul de cabina aleasa;
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
tururi de oras cu ghid local in Tokyo si Taipei;
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;
transferuri aeroport hotel in Tokyo, hotel in Tokyo port Tokyo, Taipei aeroport;
insotitor roman de grup;
taxele portuare (pot suferi modificari);
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, noiembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (7 - 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionala);
taxa de servicii la bord in valoare de aproximativ 20 dolari/persoana/noapte;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 60 EURO/persoana se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
alte mese decat cele mentionate in program si bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;
excursiile de pe parcursul itinerariului (pot fi efectuate sub forma de excursii optionale fiind organizate si incasate in numele companiei de croaziera, inscrierea se face din tara inainte de plecare). Lista excursiilor optionale se va comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare.
intrarile la obiectivele turistice.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
24.05: Bucuresti 21:40 Istanbul 23:10 durata zborului: 1h 30min
25.05: Istanbul 02:20 Haneda 19:25 durata zborului: 11h 05min

05.06: Taipei 21:40 Istanbul 05:20 (06.06) durata zborului: 12h 40min
06.06: Istanbul 07:00 Otopeni 08:15 durata zborului: 1h 15min

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
24.05 Croaziera de grup JAPONIA si TAIWAN 2024 , 10 nopti, pret/ persoana =3550Eur - 14 zile / 3550 EURO
Plecare Pana la
24.May.2024 06.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2023




# #