Circuit Paste Singapore si Insula Bintan-Indonezia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Paste Singapore si Insula Bintan-Indonezia / 11 zile

» Plecari: 30.Apr.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 2249 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Singapore, Gradina botanica, Padang, Insula Sentosa, Night Safari, Gardens by The Bay, Malacca, Insula Bintan, Tanjung Pinang, Copacul Templului, Padurea de mangrove..


30 Aprilie | Bucuresti–Munchen
Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1653 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 19:20 si sosire la Munchen la ora 20:30. Imbarcare pe zborul LH790 cu destinatia Singapore cu decolare la ora 22:10.

1 Mai | Singapore
Sosire pe aeroportul din Singapore la ora 16:25. Transfer la hotel si cazare. Seara timp liber la dispozitie. Singapore este o metropola moderna, inconjurata de parcuri verzi si atent ingrijite. In Singapore, mancarea este considerata atractie culturala, ea fiind foarte importanta pentru identitatea nationala. Pentru o experienta iconica singaporeza mergeti la unul dintre faimoasele “hawker centers”, comandati cateva sticle de bere Tiger si afundati-va intr-o multitudine de feluri de mancare asiatica. Daca exista un lucru mai stylish decat barurile si restaurantele, acestea sunt mall-urile si boutiqurile care au facut din Singapore un sinonim pentru cumparaturi extravagante. Cazare la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar.

2 Mai | Singapore
Mic dejun. Turul de oras Singapore cu ghid local din acesta zi va fi o experienta contrastanta intre nou si vechi. Experimentam istoria, cultura si stilul de viata al incitantului Singapore. Vom trece prin cartierul Colonial pentru a admira Padang, centrul districtului de afaceri. Esplanade Theatres, cladire situata de-a lungul Golfului Marina Bay, scopul constructiei fiind de a gazdui spectacole de arta. Statuia Merlion, simbolul orasului, o creatura imaginara cu cap de leu si trup de peste, care reprezinta originile umile ale orasului ca sat pescaresc. Parlamentul, Curtea Suprema si Primaria orasului, Templul Thian Hock Keng. Din cadrul turului nu lipseste vizita la Gradina Botanica (bilete de intrare incluse) pentru a admira impresionanta colectie de orhidee. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar.

3 Mai | Singapore-Insula Bintan
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pana la momentul transferului la port pentru imbarcare pe ferry-boat-ul cu destinatia Insula Bintan–Indonezia. Aflata la doar 48 de km fata de futuristicul Singapore, Insula Bintan asteapta sa va ofere un sejur complet intr-un peisaj idilic. Una din destinatiile de plaja preferate de catre singaporezi si nu numai, Insula Bintan ofera toate elementele vacantei tropicale: plaje lungi cu nisip fin si alb, apusuri spectaculoase, contraste autentice, preparate gastronomice inedite si o gama larga de activitati turistice. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Nirwana Gardens-Nirwana Resort Hotel 4* sau similar Bintan.

4 Mai | Insula Bintan
Mic dejun. Timp liber in resort pentru plaja sau participare la activitatile si excursiile organizate de hotel (unele activitati sunt contra cost si se achita la hotel). Experimentati agitatia din capitala-Tanjung Pinang-observand stilul simplu al localnicilor, minunati-va la Copacul Templului unde un arbore banyan a acoperit in intregime un templu mistic, degustati produse proaspete din piata locala si vizitati unul dintre cele mai mari temple ale Asiei de Sud-Est, templul Guan Yin. Daca sunteti pasionat de natura, atunci va invitam sa descoperiti Padurea de Mangrove intr-un eco-tur cu barca ce va va purta pe canalele raului Sungei Sebung-”casa” unei flore si faune numeroase. Cazare Hotel Nirwana Gardens-Nirwana Resort Hotel 4* sau similar Bintan.

5 Mai | Insula Bintan
Mic dejun. Timp liber pentru a ne bucura de plaja, soare, mare si activitatile puse la dispozitie de catre Nirwana Resort (unele activitati sunt contra cost si se achita la hotel). Va puteti destinde pe sezlongurile din jurul piscinei de tip laguna ori sau va puteti elibera mintea si rasfata trupul cu unul dintre tratamentele sau masajele de la Anindya Spa. Va invitam de asemenea sa urmati potecuta spre plaja unde cu siguranta veti gasi ceva de facut. O intreaga lista cu activitati posibile pe plaja va este pusa la dispozitie, astfel cu siguranta veti gasi varianta potrivita. Explorati lumea acvatica prin scufundari sau snorkeling, ridicati-va nivelul adrenalinei prin cursele cu jet sky-ul sau incercati experiente noi precum paddle boarding-ul-un sport individual nautic ce presupune vaslitul pe placa din picioare. Servim masa de pranz in ziua de Paste ! Cazare Hotel Nirwana Gardens-Nirwana Resort Hotel 4* sau similar Bintan.

6 Mai | Insula Bintan–Singapore
Mic dejun. Profitam de timpul ramas pentru a ne bucura de plaja sau ultimele activitati pe care le puteti face in resort. Ne pregatim pentru check-out lasand in urma exoticul Bintan pentru a ne imbarca pe ferry-boat-ul ce ne va duce inapoi in Singapore. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar.

07 Mai | Singapore–Insula Sentosa–Night Safari
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie pe insula Sentosa. De pe Muntele Faber se traverseaza cu telecabina pana pe Insula Sentosa, privelistea asupra orasului fiind coplesitoare. La doar 15 minute de oras, „zona de joaca preferata a Asiei”, gazduieste plaje cu nisip auriu, o gama larga de atractii tematice, spa-uri renumite mondial, vegetatie luxurianta, resedinte luxoase, terenuri de golf. Vom vizita: „Images of Singapore”-o expeditie in istoria si cultura locala, realizata prin mijloace electronice, S.E.A. Aquarium de la Resort World Singapore. Intoarcerea la hotel si timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, optional „Night Safari” la Gradina Zoologica din Singapore (alternativ daca vremea nu permite, se organzieaza vizita la Zoo pe timp de zi). Primul Night Safari din lume, organizat pe o suprafata de peste 40 de hectare de jungla secundara, va va dezvalui imediat dupa apus misterul si drama din jungla tropicala cu efecte uimitoare ! Veti avea astfel ocazia sa vedeti o multumie de animale nocturne, de la pradatori feroce la animale timide, la lumina discreta a lunii. Calatoria prin jungla se va face in deplina siguranta, la bordul unui trenulet de la est la vest. Vom trece prin rezervatii naturale si habitate care reproduc mediul natural de la poalele muntilor Himalaya, Padurile din Asia de Sud Est sau subcontinentul Indian. Cazare la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar.

8 Mai | Singapore-Malacca
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie de 1 zi la Malacca cu pranz inclus. Situata in partea de sud a peninsulei Malaeziene, Malacca este cel mai vechi oras al Malaeziei. Cu canalele silentioase si inundate de o lumina difuza, cu strazile inguste decorate cu temple vechi si boutiquri gazduite de case, foarte putine locuri din Asia de sud-est ofera imagini romantice ale trecutului precum Malacca. Fosta colonie portugheza, olandeza si britanica, Malacca face parte din patrimoniul UNESCO. Vizitam: Piata Olandeza cu ale sale atractii. Biserica lui Hristos, cea mai veche biserica protestanta din Malaezia, Fantana, situata in centrul pietei, cladita de britanici in memoria Reginei Victoria, Turnul cu Ceas care se ridica impresionant in apropierea Fantanii. Continuam cu Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu functional chinez in Malaezia, fondat in 1645. Porta de Santiago, dovada evidenta a ocupatiei Portugheze, Biserica Sfantul Paul, locul unde Francisc Xaveriu a infiintat prima scoala moderna din Malaezia. Dupa un pranz traditional, veti avea timp sa va plimbati de-a lungul strazii Jonker, faimoasa pentru antichitatile malaeziene. Intoarcerea la hotel se va face cu autocarul. Cazare la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar.

9 Mai | Singapore Gardens by The Bay
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Predarea camerelor se face pana la ora 12:00. Astazi va sugeram o vizita la Gradinile Nationale–Gardens by The Bay (biletele de intrare se achita individual la fata locului). Aici puteti vizita renumitele sere climatizate Flower Dome si Cloud Forest, principalele atractii ale gradinii alaturi de gradinile verticale Supertrees. Flower Dome este o sera uriasa care reproduce un climat mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud, California, Spania si Italia. Aici veti putea vedea specii rare precum Baobabul, Copacul Fantoma din Madagascar si un maslin de peste 1.000 de ani. In Cloud Forest veti fi uimiti de cea mai mare cascada de interior din lume care sa revarsa prin vegetatia luxurianta. Puteti face o plimbarea de-a lungul OCBC Skyway care va va aduce in cele din urma la inaltimile Supertrees care ofera o panorma deosebita asupra gradinilor si a orasului Singapore de la 22 m inaltime (detalii). Seara transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH791 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 23:25.

10 Mai | Munchen–Bucuresti
Sosire la Munchen la ora 05:50. Imbarcare pe zborul LH1650 cu decolare la ora 09:00. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Singapore => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Taxele de aeroport
• Transferuri aeroport-hotel-terminal ferry in Singapore
• Transferuri terminal ferry-hotel-terminal ferry in Insula Bintan
• Transferuri terminal ferry-hotel-aeroport in Singapore
• Transferuri ferry boat Singapore-Insula Bintan-Singapore clasa economic
• Cazare 8 nopti cu mic dejun astfel:
- 2 nopti in Singapore la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar
- 3 nopti in Insula Bintan la Hotel Nirwana Gardens-Nirwana Resort Hotel 4* sau similar
- 3 nopti in Singapore la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar
• Pranz in ziua de Paste
• Tur de oras Singapore cu ghid local

Nu sunt incluse:
• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
• Viza de intrare in Indonezia (visa on arrival), aprox 35 USD/persoana se achita la sosire
• Excursiile si activitatile optionale
• Intrari la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate in program
• Bacsisuri recomandate pentru ghizi locali si soferi, 5 €/turist/zi, se achita la fata locului la inceputul excursiei
• Taxele de oras, acolo unde se aplica, se achita la receptia hotelului

• Transferuri contra cost dus intors din orasele:
Brasov (36 €), Buzau (21 €), Campina (25 €), Constanta (50 €)
Cernavoda (45 €), Fetesti (45 €), Focsani (28 €), Iasi (45 €)
Medgidia (45 €), Onesti (42 €), Pitesti (28 €), Ploiesti (20 €)
Predeal (32 €), Roman (40 €), Sinaia (30 €), Slobozia (45 €)
Targu frumos (45 €), Urziceni (20 €), Adjud (33 €), Bacau (35 €)
Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:

Excursie in Insula Sentosa:
165 €/persoana. Include: transport autocar local, ghid local, plimbare cu telecabina, bilete intrare la SEA Aquarium si „Images of Singapore”.

Night Safari:
110 €/persoana. Include: transport autocar local, ghid local, safari, insotitor roman de grup.

Excursie de 1 zi la Malacca:
190 €/persoana. Include: transport autocar, ghid local, pranz, insotitor roman de grup.

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurare a excursiilor optionale sunt informative. Vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

INFORMATII:

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin card online, transfer bancar, numerar in agentie.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

IN

Oferta din categoria:


 
Paste Singapore si Insula Bintan-Indonezia - 11 zile / 2249 EURO
Plecare Pana la
30.Apr.2024 10.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.01.2024




# #