Circuit 03.05 BRUXELLES PASTE 2024 , avion , 4 nopti, pret/ persoana =705Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

03.05 BRUXELLES PASTE 2024 , avion , 4 nopti, pret/ persoana =705Eur / 5 zile

» Plecari: 03.May.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 705 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 02.05.2024
» Categorie cazare 4*

» Traseu: BRUXELLES - BRUGGE - GHENT- LUXEMBOURG - ANVERS


Ziua 1: BUCURESTI BRUXELLES Intalnire la ora 15:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire la aeroportul Bruxelles la ora locala 18:55. Transfer la hotel. Cazare la hotel The President Brussels 4* sau similar in Bruxelles.

Ziua 2: BRUXELLESMic dejun. Ziua de astazi o dedicam explorarii orasului, avand programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu sau cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Cazare in Bruxelles.

Ziua 3: BRUXELLES EXCURSIE OPTIONALA LA BRUGGE & GHENT (210 km)Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional va propunem o excursie ce cuprinde alte doua orase importante ale Belgiei. Prima oprire va fi in Ghent, cel mai mare oras din Flandra si al treilea oras ca marime din Belgia, unde pietele, bisericile, podurile dar si casele transpun vizitatorul intr-o epoca medievala. Turul de oras panoramic include: Catedrala Sf. Bavo, unde se afla o importanta lucrare de arta universala a fratilor Jan si Hubert Van Eyck, turnul Belfry, Biserica Sf.Nicolae si Castelul Gravensteen, fosta resedinta a contilor de Flandra. Timp liber la dispozitie in centrul medieval. Dupa pranz, pornim spre Bruges, unde ne vom opri in centrul istoric, aflat in patrimoniul UNESCO. Vom admira (vizite exterioare): Palatul Primariei, Catedrala Notre Dame, in care se afla celebra statuie a Fecioarei Maria creata de Michelangelo. Timp liber la dispozitie in Piata de Craciun. Tarif informativ: 100 euro/ persoana, minim 20 platitori. Seara intoarcere la Bruxelles si cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: BRUXELLES EXCURSIE OPTIONALA LUXEMBOURG (490 km)Dupa micul dejun, putem opta pentru o excursie optionala la Luxemburg, un ducat a carui populatie numara 500 mii de locuitori, dintre care 80 mii locuiesc in capitala. Luxemburg este una dintre cele trei capitale oficiale ale Uniunii Europene si sediul Curtii Europene de Justitie (cea mai inalta instanta judecatoreasca din UE). In centrul vechi al Luxemburgului vom putea admira: Adolphe Bridge, devenit un simbol al localitatii, Palatul Ducal, Catedrala Notre Dame, Piata Wilhelm unde se afla Primaria din anul 1830 si statuia marelui duce de Luxemburg Wilhelm II al Olandei, Piata Armelor, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Corniche. Timp liber la dispozitie in Luxemburg pentru plimbare pietonala. Tarif informativ: 100 euro/ persoana, minim 20 platitori. Seara intoarcere la Bruxelles si cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: BRUXELLES EXCURSIE OPTIONALA ANVERS - BUCURESTI Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, bagajele vor fi depozitate la receptia hotelului. Timp liber la dispozitie, pentru vizite si plimbari individuale in Bruxelles, pana la ora 17:00, cand vom avea transferul catre aeroport. Ca alternativa, va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi la Antwerp (Anvers), capitala Flandrei, sau Orasul diamantelor. Este al doilea oras ca marime din Belgia, al doilea port comercial din Europa si un oras istoric, in care au locuit numerosi artisti si pictori, printre care Van Dyck si Rubens. Dupa turul panoramic cu autocarul, ne vom opri in Piata Centrala (Grote Markt), unde vom putea admira pietonal: Cladirea Primariei, statuia lui Brabo, Catedrala Notre-Dame, una dintre cele mai frumoase catedrale gotice din Europa si cea mai mare din Benelux, unde altarul este innobilat de patru capodopere ale lui Rubens. Timp liber la dispozitie in centrul vechi si Piata Centrala. Tarif informativ: 80 euro/ persoana, minim 20 platitori. Dupa amiaza intoarcere la Bruxelles pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 19:55 si sosire in tara la ora 23:35.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Bruxelles Bucuresti cu compania TAROM;
4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel The President Brussels 4* sau similar;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu autocar si ghid local;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna decembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 euro/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 17:05 Bruxelles 18:55 durata zbor 2h 50min
Bruxelles 19:55 Bucuresti 23:35 durata zbor 2h 40min

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
03.05 BRUXELLES PASTE 2024 , avion , 4 nopti, pret/ persoana =705Eur - 5 zile / 705 EURO
Plecare Pana la
03.May.2024 07.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.12.2023




# #