Circuit EXCURSIE 1 ZI BULGARIA NIKOLOVO - LIPNIK - SILISTRA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

EXCURSIE 1 ZI BULGARIA NIKOLOVO - LIPNIK - SILISTRA / 1 zile

» Plecari: 31.Aug.2024, 04.May.2024, 02.Mar.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 1 zile
» Pret: de la 165 RON de persoana

» Categorie cazare *

» Traseu: NIKOLOVO - LIPNIK - SILISTRA


Program: Plecare ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare), pe ruta: BUCURESTI - GIURGIU - RUSE - TURTUCAIA - SILISTRA.

Nikolovo, Parcul Lipnik (Regatul nuferilor) - se afla la 12 km de Ruse si este considerat cel mai mare parc impadurit din Bulgaria. Avand toate facilitatile si tot confortul modern, Nikolovo este locul preferat de relaxare si turism pentru multi locuitori ai orasului Ruse. Parcul si lacul Lipnik ofera spatii de recreere, odihna, distractie, natura destul de bine conservata, un lac artificial plin cu diverse specii de pesti. Prin padurea deasa care acopera dealul principal al parcului sunt amenajate alei si poteci pentru plimbare, iar pe malul drept al lacului - cel impadurit - se afla din loc in loc locuri de campare foarte placute, ascunse in padure insa cu vederi superbe spre lac.
Turtucaia este cunoscut ca fiind o mica asezare pescareasca de pe malul Dunarii, in regiunea Silistra. Dincolo de caracterul sau pescaresc, Turtucaia este cunoscuta pentru batalia ce a avut loc aici intre 1 si 6 septembrie 1916, in timpul Primului Razboi Mondial, intre trupele romane, bulgare si germane. Batalia s-a incheiat cu infrangerea trupelor romane, care aparau capul de pod. Complexul architectural Cartierul Pescarilor ne va incanta cu originalitatea sa ce a dainuit peste generatii, in prezent ingloband 48 de cladiri declarate monumente. Unele case au fost construite acum 150-200 de ani, iar acest lucru le face deosebit de valoroase. Vom face un tur al orasului cu vizite la cetatea Transmarisca, muzeul pescaresc, cismeaua turceasca, muzeul de istorie unde vom putea admira artefacte din perioada romana.
Rezervatia Srebarna (patrimoniul UNESCO, adaposteste peste 160 specii de pasari) este o rezervatie naturala din nord - estul Bulgariei (Dobrogea de Sud), aflata langa satul cu acelasi nume, aflat la 18 km vest de Silistra si la 2 km sud de Dunare. Exista si un muzeu, unde este amenajata o colectie de pasari impaiate, specifice rezervatiei.
Catedrala Sf Petru si Pavel din Silistra (Racla cu moastele lui Sf. Dasie de la Durostorum) Catedrala mitropolitana este construita dupa razboiul din Crimeea . De o mare valoare este si racla cu bucati de moaste a 84 sfinti. In biserica, pe un iconostas special sunt postate 4 icoane facatoare de minuni ale Sfintei Nascatoare.
Plecare catre Bucuresti, sosire in jurul orei 21:00 in functie de trafic si formalitatile vamale. CS


Servicii incluse:
Pretul include:
- transport autocar clasificat;
- ghid de turism atestat.

Pretul nu include:
- taxa de vizitarea obiectivelor turistice;
- ghizii locali;
- cheltuieli personale;
- alte taxe de vizitare care nu sunt prevazute la rubrica pretul include;
- asigurare medicala (dupa caz) si storno, (optional);
- locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (100 lei / pers / loc rand 1, 75 lei / pers / loc rand 2, 50 lei / pers / loc rand 3);
- taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz).

Oferta din categoria:


 
EXCURSIE 1 ZI BULGARIA NIKOLOVO - LIPNIK - SILISTRA - 1 zile / 165 RON
Plecare Pana la
31.Aug.2024 31.Aug.2024 Rezervare
04.May.2024 04.May.2024 Rezervare
02.Mar.2024 02.Mar.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.01.2024




# #