Circuit PASTE PRAGA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PASTE PRAGA / 6 zile

» Plecari: 01.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 679 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI - PRAGA -CASTELUL KARLSTEJN-CESKY KRUMLOV & CESKE BUDEJOVICE -KARLOVY VARY -DRESDA-PRAGA – BUCURESTI


01 Mai | BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom RO 225 cu decolare la ora 11:15. Sosire la Praga la ora 12:10. Transfer in oras cu autocar local. Turul “Orasului de aur” cu ghid local. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala. Transfer la hotel cu autocarul si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Comfort Hotel Prague City East 4* sau similar Praga.

02 Mai | PRAGA – CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Optional, Excursie la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la aprox. 30 km de oras intr-un cadru natural deosebit de pitoresc. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina Traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marcanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Comfort Hotel Prague City East 4* sau similar Praga.

03 Mai | PRAGA – CESKY KRUMLOV & CESKE BUDEJOVICE
Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumlov este, fara indoiala, unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga in miniatura - un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra raului Vltava, o piata veche, arhitectura renascentista si baroca si multimi de turisti care se vantura pe strazi dintr-o parte a orasului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Cazare la Comfort Hotel Prague City East 4* sau similar Praga.

04 Mai | PRAGA – KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera pentru a explora pe cont propriu orasul sau excursie optionala la Karlovy Vary (Carlsbad). Vom calatori intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Comfort Hotel Prague City East 4* sau similar Praga.

05 Mai | PRAGA – DRESDA
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 spre 14 februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Comfort Hotel Prague City East 4* sau similar Praga.

06 Mai | PRAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe cursa Tarom cu decolare la ora 12:55. Sosire in Bucuresti la ora 15:45.


COMFORT HOTEL PRAGUE CITY EAST 4* www.comforthotelpraguecityeast.com/en/
Bucurati-va de sederea dumneavoastra in stil american la Hotel Comfort Prague City East! Un veteran american „stralucitor” va va intampina chiar la intrarea in hotel. Ce zici de un selfie? In drum spre receptie, faceti o plimbare in holul stilizat ca un bulevard larg cu magazine. Cu chioscurile de check-in, formalitatile de cazare sunt rapide si fara cozi lungi. Distrati-va cu cel mai recent televizor inteligent, care este plin de aplicatii utile in camera dvs. Decorul pop-art subliniaza impresia de ansamblu !


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Praga – Bucuresti, Compania TAROM
• Taxele de aeroport & combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• 5 nopti cazare cu mic dejun la Comfort Hotel Prague City East 4* sau similar Praga
• Tur pietonal in Praga cu ghid local
• Transfer cu autocar local aeroport - tur de oras - hotel
• Transfer hotel – aeroport
• Insotitor de grup roman

Servicii neincluse:
• Asigurarea storno si medicala
• Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, personal restaurante etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi
• Taxa de oras, se achita la receptia hotelului, approx 2,1 euro/persoana/noapte


Excursii optionale: (Tarife informative valabile pentru minim 20 de participanti)
• Excursie la Castelul Karlstejn: 65 €/adult, 45 €/copii 2-11.99 ani,
Include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local la castel si insotitor de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!
• Cina traditionala cu spectacol folcloric U MARCANU: 50 €/adult, 40 €/copil 2-11,99 ani, Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live (Transfer cca: 15 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
• Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice: 65 €/adult, 55 €/copii 2-11,99 ani.
Include: transport autocar, insotitor roman de grup
• Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 55 €/adult, 45 €/copii 2-11,99 ani.
Include: transport autocar, insotitor roman de grup, taxe de drum
• Excursie de 1 zi la Dresda: 60 €/adult, 50 €/copii 2-11,99 ani
Include: transport autocar, insotitor roman de grup, taxe de drum

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

in

Oferta din categoria:


 
PASTE PRAGA - 6 zile / 679 EURO
Plecare Pana la
01.May.2024 06.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.02.2024




# #