Circuit 14.10 Circuit prin peisajele Chinei Beijing Shanghai, 9 zile 1295 €

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

14.10 Circuit prin peisajele Chinei Beijing Shanghai, 9 zile 1295 € / 9 zile

» Plecari: 14.Oct.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1295 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Shanghai, Suzhou, Beijing, Marele Zid Juyongguan, Hutong.


Circuit prin peisajele Chinei Beijing Shanghai 9 zile;

Ziua 1: Zbor catre China
Intalnirea cu ghidul la aeroport si plecarea din Bucuresti cu o companie aeriana de renume catre Shanghai.

Ziua 2: Sosire in Shanghai
Dupa sosirea in Shanghai si efectuarea formalitatilor vamale, veti fi intampinati de reprezentantul local pentru a va conduce la autocar pentru transferul catre hotelul din Shanghai la care urmeaza sa fiti cazati pentru urmatoarele 3 nopti: Baolong Hotel 4* sau Golden Riverview 4* sau similar.

Ziua 3: Shanghai. Timp liber sau excursie optionala: Templul din Jad a lui Buddha, gradina Yu
Mic-dejun. Vizita Templul lui Buddha din Jad. Este un templu budist foarte popular in nord-vestul orasului Shanghai, care a fost faimos timp de peste un secol pentru extraordinara sa statuie a lui Buda din jad alb. Urmeaza plecarea la Gradina Yu, care este situata in centrul orasului vechi. Gradina Yu a fost construita in timpul dinastiei Ming si poseda caracteristicile stilului arhitectonic al dinastiei Ming. Dupa-amiaza, puteti vizita Concesiunea franceza din Shanghai. Seara, program optional: spectacol acrobatic Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 4: Shanghai. Timp liber sau excursie optionala: Suzhou
Mic-dejun. Plecare spre Suzhou, faimos pentru gradinile sale decorate in stil chinezesc. Cele mai exclusiviste sunt Gradina Pescarului Masters Nets si Gradina Lion Grove. Privelistile sunt variate si sunt o combinatie perfecta de roci, apa si verdeata. In continuare se viziteaza cea mai veche strada din Suzhou, strada Shantang, cu o istorie de aproximativ 1200 ani, fiind un important centru cultural in perioada Dinastiilor Ming si Qing. Aceasta strada este singura din oras situata de-a lungul canalelor de apa. Intoarcerea la hotel pentru cazare.

Ziua 5: Shanghai. Beijing
Mic-dejun. Veti merge la impresionanta promenada Bund si la strada comerciala Nanjing Road. Transfer la gara pentru a lua trenul de mare viteza catre Beijing (1318 km in 4-5 ore). Mergand cu o viteza medie de 350 km/h, trenul Fuxing este unul dintre cele mai rapide trenuri din lume. Dupa sosirea in Beijing,transfer la hotelul Beijing Grand Gongda Jianguo 4* sau Mercure Wanshang 4* sau similar pentru urmatoarele 4 nopti.

Ziua 6: Beijing. Timp liber sau excursie optionala: Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Templul Raiului
Mic-dejun. Prima vizita va fi la Piata Tian anmen, una dintre cele mai impresionante piete publice din centrul orasului. Se pleaca spre Orasul Interzis, cea mai mare structura antica a unui palat din lume, avand o mare importanta istorica. Acesta este fostul Palat Imperial de unde 24 de imparati din dinastiile Ming si Qing au condus China timp de 500 de ani. Urmeaza vizitarea Templului Raiului, o capodopera de arhitectura in stil imperial. Sala de rugaciune pentru Recolte Bune este considerata un reper al orasului Beijing. Intoarcerea la hotel pentru cazare.

Ziua 7: Beijing. Timp liber sau excursie optionala: Marele Zid Juyongguan
Mic-dejun. Plecare spre Marele Zid, care a fost construit in 770-445 i. Hr. si are o lungime de 21.196 km, fiind cea mai mare constructie din lume. Traverseaza dealuri si munti maiestuosi si ofera privelisti uimitoare din turnurile sale inalte. Transfer la Parcul Olympia si opriri pentru fotografii la Stadionul National din Beijing, cunoscut si sub numele de Cuib de pasare.Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 8: Beijing. Timp liber sau excursie optionala: Palatul de vara si Templul Lama
Mic-dejun. Vizita Palatul de vara, cea mai mare si bine pastrata gradina imperiala din China. Cladirile sale si curtile sunt frumos decorate si incarcate de istorie. In continuare se viziteaza Templul Lama, cel mai mare templu budist din afara Tibetului. A fost construit ca o casa pentru Emperor Yongzheng din dinastia Qing pentru perioada in care a fost print. Intoarcere la hotel. Seara aveti posibilitatea de a opta pentru un program optional: cina cu rata pekin la un restaurant traditional din Beijing (transfer de la hotel la 19:00 - 19:30, cina in jurul orei 20:00).

Ziua 9: Beijing. Zbor de intoarcere catre Bucuresti.
In functie de orarul de zbor, veti avea timp liber sau puteti participa la o excursie optionala propusa de ghid la fata locului: Tur pietonal Hutong. Veti avea posibilitatea de a merge la Drum Tower pentru a admira turnurile din exterior. In continuare se va face un tur pietonal printre strazile vechi ale orasului Beijing. Urmeaza transferul la aeroport si zborul de intoarcere in Bucurest


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti-Shanghai si Beijing - Bucuresti cu bagaj de cala si bagaj de mana
Taxe de aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
7 nopti cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun
- 3 nopti in Shanghai la hotel Baolong 4* sau Riverview 4* sau similar- 4 nopti in Beijing la hotel Grand Gongda Jianguo 4* sau Mercure Wanshang 4* sau similarn;- Bilete de tren de mare viteza din Shanghai catre Beijing la clasa a doua

Servicii neincluse:
Pachet cina (6 cine hotel + rata pekin):189 euro/pers
nbsp;Pachet excursii optionale(Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Templul Raiului, Marele Zid,Palatul de Vara si Templul Lama,Templul din Jad a lui Buddha si Gradina Yu, Suzhou): 229 EUR/pers
Asigurare medicala de calatorie
Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: aprox 50 euro/pers (obligatoriu, de achita la fata locului)
Of 129

Oferta din categoria:


 
14.10 Circuit prin peisajele Chinei Beijing Shanghai, 9 zile 1295 € - 9 zile / 1295 EURO
Plecare Pana la
14.Oct.2024 22.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.04.2024




# #